86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam odusevljen i dosta dugo sam je pio..prica je da prociscava i najuze ocne kapke..a opet i neka propaganda da su neki umrli kao ispostavilo se da su konzumirali cesto..kome sad verovati..super se osecas iako otvara apetit
evo ti telefon proizvodjaca koji pise na jednoj od flasa,nema potrebe da placas proviziju po raznim prodavnicama donece ti covek kutiju od 12 flasa na prag za po oko evro, inace samo 2 brenda ima u ponudi kod nas 064118 9588Gde se može naći kombuha u obliku napitka? Ja sam koristio samo u obliku kreme. Pošto imam osetljivu kožu probao sam različite kreme posle brijanja, dok nisam našao kremu od kombuhe za osetljivu kožu posle brijanja[/URL].
Nije dosta ... to je samo zametak , zavisi koliko nahvatasto malo je dosta za 5l?a secera?
ajde nisam se nesto udubljavao mislio sam da mora u seceru fermentirati a ono u caju izgleda
ja sam vise voleo onako penusavija da bude
e takvi mi konkretni tipovi trebajuHladnoca zaustavlja vrenje , onda kad procedis , drzi napolju na toplom
samo onda radi stomak
i hoce da se ukiseli ... kad duze stoji napolju sa gljivom , mozes da koristis i umesto sirceta
da pogresno ne razumes ... gljiva je uvek napolju u staklenoj tegli sa cajem
a ono sto procedis mozes u frizider ... bas zato da ne proradi