Kombinovanje boja...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Red

Kokoška Šanel
VIP
Poruka
73.704
Gledam po Pinterestu razne stvari, ispade mi ova fotka. Sjajno uklopljene boje, ali definitivno pola kombinacija ne bih se setila sve i da imam garderobu tih boja. Kod mene otprilike crno, belo, teget, sivo, leti bež, narandžasto, maslinasto i zeleno, još par odstupajućih komada, ali crna je moja boja.

Kako je kod vas?
fa86e1afeb306b430fcd5048a918471e.jpg

Nosim ja na primer, šarene pantalone sa majicom u jednoj od boja na pantalonama. Ili šarenu majicu, sa jednobojnim pantalona. Ali da li kombinujete jednobojne stvari na način, recimo pantalone trava zelene, bluza kraljevsko plava, cipele teget, torba tirkizna?

Nosim ja na primer, šarene pantalone sa majicom u jednoj od boja na pantalonama. Ili šarenu majicu, sa jednobojnim pantalona. Ali da li kombinujete jednobojne stvari na način, recimo pantalone trava zelene, bluza kraljevsko plava, cipele teget, torba tirkizna?
Е, код ципела и ташни у различитим бојама подвлачим црту.
Морају бити у истој боји.
Са осталим могу да се играм.
Пре неки дан сам носила зелене панталоне и розе мајицу, ташна и ципеле тегет.

• Voli
Reactions: Red
Osnovna boja mi je godinama zelena,ova što je sad svi nose je kod mene stalna već 10 ak godina. Kombinujem je sa svakom mogućom bojom osim roze i svetlo plave. Te bebi boje kod mene ne postoje u ormaru. Volim kombinaciju zelene i bordo,zelene i ljubičaste.
Žuto kombinujem sa sivom i narandžastom.
Mene je tesko promasiti kad odlučim da se obojim.
Cipele i torbu nosim kako kad. Ne gledam da budu iste boje.

• Voli
Kombinujem. Recimo trava zelene pantalone i teget, plava majica. Ili jarko žute pantalone i tirkizna, ili vizantijsko plava majica. Mada za posao gledam da ublažim.
Jedino što nikad ne kombinujem je velika crna površina sa velikom teget ili braon. Te kombinacije su mi dozvoljene jedino kao print gde se mešaju.

• Podržavam
Е, и мени никад нису биле јасне те комбинације црно и браон или црно и тегет.
Врло ми је ружно и тешко за гледање.

Ništa ne pitam, već slikovito dočaravam razliku između muškog i ženskog mozga po pitanju boja.
Мислила сам да питаш за значење...није то ништа у односу на моју ћерку која види читав спектар боја више од мене, а од оца једно 5 :rotf:

Gledam po Pinterestu razne stvari, ispade mi ova fotka. Sjajno uklopljene boje, ali definitivno pola kombinacija ne bih se setila sve i da imam garderobu tih boja. Kod mene otprilike crno, belo, teget, sivo, leti bež, narandžasto, maslinasto i zeleno, još par odstupajućih komada, ali crna je moja boja.

Kako je kod vas?
Pogledajte prilog 1561308
Oh, volim... i umem, ali kad se zapaćarim, ne ličim ni na šta.

• Podržavam

Back