qryak
Poznat
- Poruka
- 8.360
Mislim da svaki takav kombinezon treba da ima ovakav jedan prozorčić iz čisto praktičnih razloga. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
XixixiMislim da svaki takav kombinezon treba da ima ovakav jedan prozorčić iz čisto praktičnih razloga.
![]()
Evo ja sam ti našao, ti sad nađi nekog ko će da ti sašije ovako nešto.Xixixi
Pa gde da nadjem kauboja i njegove te potkosuljaste duge gace/ sa prozorcicem ,pa da iskopiram![]()
Tačno tako.Zbog efektnog materijala, ja bih išla na jednostavnost modela. Najpre bi mi išlo ovo što je @kalis okačila, ne samo zbog boje.
Ovo nije prozocic,ovo su balkonska vrataEvo ja sam ti našao, ti sad nađi nekog ko će da ti sašije ovako nešto.
Uslov je bio da bude bas sparkle i plavo.Tačno tako.
Sparkle materijal plus njene godine su sasvim dovoljan ukras. Al Mače navalila na rupe neke po kombinezonu, pa neka...Kad će i rupe, ako ne sad.
Evo još jedan primer
Pogledajte prilog 1598227
Ovo je k'o venčanica.Što kažeš na kombinezon ovakvog kroja, sa širokim nogavicama? Igram igricu Suitsme, u toj igrici oblačiš virtualni model za raznorazne evente i natječeš se sa drugim igračima tko će se bolje obući za određenu prigodu. Ima stvarno veliki izbor odjeće, obuće i modnih dodataka, pa tako i kombinezona.
Pogledajte prilog 1598573
Pogledajte prilog 1598574
Mislim da bi ovakav kombinezon bio još ljepši u plavoj boji.
Uuuu,lep je ovaj kombinezon,...da ne mora belo.Svidja mi se sto je kao haljina a nije.Što kažeš na kombinezon ovakvog kroja, sa širokim nogavicama? Igram igricu Suitsme, u toj igrici oblačiš virtualni model za raznorazne evente i natječeš se sa drugim igračima tko će se bolje obući za određenu prigodu. Ima stvarno veliki izbor odjeće, obuće i modnih dodataka, pa tako i kombinezona.
Pogledajte prilog 1598573
Pogledajte prilog 1598574
Mislim da bi ovakav kombinezon bio još ljepši u plavoj boji.
Eee,ma ne moraju rupe,nego sam htela da mu dam neku neobicnost.
Da od njega ne možeš baš da praviš svašta, a i ako ne obradiš dobro ivice tih "rupa" mogu da te grebuckaju celo veče i da ti 'upropaste' veče.ogranicava materijal
Mene asocira na 60teUuuu i ovi su prelepi kombinezoni ovaj jos sa metalnim krugovima,kako neobicna ideja.
eto ti šta je VIP član.... sve zna..... nema gde je tanka.... lepo vospitana.... promućurna.... uvek doterana.... frizura sređena, nokti isturpijani.... nizak holesterol... ne jede masno....Idi u dupe na vasar![]()
Da,da,u pravu si za materijal.Taj gornji deo i i svaka eventualni geometrijski izrez bi bio postavljen tanjim satenom.Da od njega ne možeš baš da praviš svašta, a i ako ne obradiš dobro ivice tih "rupa" mogu da te grebuckaju celo veče i da ti 'upropaste' veče.
Mene asocira na 60te![]()
Ovo je bas klasika.
Ovaj je predivan.