Kombinezon

• Začetnik teme Začetnik teme Meowy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da svaki takav kombinezon treba da ima ovakav jedan prozorčić iz čisto praktičnih razloga. :D

Image-4.png

Tačno tako.
Sparkle materijal plus njene godine su sasvim dovoljan ukras. Al Mače navalila na rupe neke po kombinezonu, pa neka... :) Kad će i rupe, ako ne sad. :)

Evo još jedan primer

Pogledajte prilog 1598227
Uslov je bio da bude bas sparkle i plavo.
Lep je i ovaj model zaista.Jedino sto ovaj moj nema takav pad,vise je cvrsci pa mislim da napred ne bi lepo padali ovi nabori.
Ali zaista je lep.Svidja mi se tvoj ukus🌹

Što kažeš na kombinezon ovakvog kroja, sa širokim nogavicama? Igram igricu Suitsme, u toj igrici oblačiš virtualni model za raznorazne evente i natječeš se sa drugim igračima tko će se bolje obući za određenu prigodu. Ima stvarno veliki izbor odjeće, obuće i modnih dodataka, pa tako i kombinezona.
Screenshot_2024.08.23_21.48.19.771.png

Screenshot_2024.08.23_21.48.34.738.png

Mislim da bi ovakav kombinezon bio još ljepši u plavoj boji.

Što kažeš na kombinezon ovakvog kroja, sa širokim nogavicama? Igram igricu Suitsme, u toj igrici oblačiš virtualni model za raznorazne evente i natječeš se sa drugim igračima tko će se bolje obući za određenu prigodu. Ima stvarno veliki izbor odjeće, obuće i modnih dodataka, pa tako i kombinezona.
Pogledajte prilog 1598573
Pogledajte prilog 1598574
Ovo je k'o venčanica.😁

Pogledajte prilog 1598573
Pogledajte prilog 1598574
Uuuu,lep je ovaj kombinezon,...da ne mora belo.Svidja mi se sto je kao haljina a nije.
Nego,ja sam vec uzela materijal i on nije ni malo leprsav,ne bi ispratio ovaj model a i ima tj svetlucavi menat.
Lep bi bio ovaj tvoj model i od neke oslikane svile mislim.
Hvala ti na predlogu💜

Ako već moraju rupe, evo par modela :)

Pogledajte prilog 1598971
Eee,ma ne moraju rupe,nego sam htela da mu dam neku neobicnost.
A svakako me u tome malo ogranicava materijal,videla si kakav je.
Uuuu i ovi su prelepi kombinezoni ovaj jos sa metalnim krugovima,kako neobicna ideja.
Top su mi za neku elektroniku🤩
Hvala ti puno Kalis za predloge,svi su lepi na svoj nacin❤️
Tvoji predlozi su mi u uzem izboru✅

Da od njega ne možeš baš da praviš svašta, a i ako ne obradiš dobro ivice tih "rupa" mogu da te grebuckaju celo veče i da ti 'upropaste' veče.

Mene asocira na 60te :)
Da,da,u pravu si za materijal.Taj gornji deo i i svaka eventualni geometrijski izrez bi bio postavljen tanjim satenom.
Uuu da spoj 60-ih mi je totalno taj fazon ...pa i te sljokice...zvonare...sa dodatkom neceg danas.🤩
Ovo mi je asocijacija za to

Back