Kombinacija lekova

Zao mi je,ali licno ne smatram,a to se poklapa i sa pravilima foruma, da je eticki propisivati ovako ozbiljnu terapiju bez prethodnog pregleda i dijagnostike,narocito kad se radi o deci sa ovako ozbiljnom bolescu !!!!
Moj savet je da majka odvede dete kod pomenutog lekara koji ce detetu licno dati terapiju.

Iz tog razloga gornji post je promenjen.

pa nije moja namera bila da zinteresovana gospodja prepise dijagnozu i terapiju...vec da se uputi u postupak i uporedi stanje sa svojim detetom...naravno da se mora javiti specijalisti...

..ova se tema vuche odavno po forumu.. :confused:
http://forum.krstarica.com/threads/285972

..zar je moguce da vec tri godine niko od lekara ne moze da reshi ovo dete lekova i kashlja? :(

Pa nije tri godine. Od prosle godine u zimskom periodu je pocelo, kada je imala dve godine i par meseci, kada sam i postavila gore istaknutu temu. Pre par dana je napunila tri. A tokom leta nije ispoljavala te siptome, tako da smo problem resavali prosle zime i proleca, pa posto ga nazalost niko nije resio, pojavio se isti problem i sada. Mi pre toga nismo imali slican problem, niti je dete ikada imalo ekcem, ili sta vec da bi imalo predispozicije za ovako nesto. Sve je krenulo odjednom.

pa nije moja namera bila da zinteresovana gospodja prepise dijagnozu i terapiju...vec da se uputi u postupak i uporedi stanje sa svojim detetom...naravno da se mora javiti specijalisti...

Hvala tebi na savetu. Razumela sam tvoju nameru. S obzirom da je napunila tri godine uradicemo alergo test jer pre toga mi nisu savetovali. Imamo zakazan pregled u oktobru pa videcemo.

Back