Kombi udario u muzičku fontanu

Ako bude pitao svoje prijatelje amerikance, naebali smo...
Oni zatvore ceo kvart, prilazne ulice , bas ih zabole za zgrade i saobracaj...Sarajevsku su bili pretvorili u granicni prelaz...

A ovaj nije bas cist, tako da mu moze i to pasti na pamet....a on sve moze...
Ne bi njemu bilo tesko da udari straftu kod Hrama i tu napravi okretnicu za Slavija terminal, celu Slaviju pretvori u pesacku zonu, tramvaje premesti kroz Svetozara Markovica pa dalje pored Subotica pa na staru trasu..
Taman bi spojio terminale za trole i buseve i eventualno tramvaje kod hrama...A biblioteka, koji ce to moj ljudima..moglo bi i da se srusi...da pukne vidik hramu...

- - - - - - - - - -

Ti nisi iz BG?
Slavija i nije bas toliko siroka koliko se cini pesaku sa razglednice...

Prvo oni sto pretrcavali toliko prometni trg da bi stavili detergent u fontanu,a sad ovaj iz inata da je dokrajci...Kako do sad niko nije zveknuo kamionom u spomenik Tucovicu???

Prvo oni sto pretrcavali toliko prometni trg da bi stavili detergent u fontanu,a sad ovaj iz inata da je dokrajci...Kako do sad niko nije zveknuo kamionom u spomenik Tucovicu???

Spomenik Tucovicu je obuhvatao 2x2 metra, a PINK fontana obuhvata 20x20 metara...

...

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 468676

Није за овај народ ништа лепо, калдрму је требало да вам поставе... :rtfm:

Nije lepo da se preko narodnih ledja peru pare od sverca oruzja, dzihadista, migranata, droge, organa itd...

...

- - - - - - - - - -

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: Koliko kosta popravka?

Ova fontana je besmisleno uradjena na sred kruznog toka bez mogucnosti prilaska.Smisleno je moguce da ce se cesto kvariti i to je poenta.

Tuzno.Bolje da su po gradu stavili cesme kako ne bi bile potrebne cisterne leti.

Vidis da je moguce prici...sa kombijem....:hahaha::zcepanje::rotf:

...

Напад на фонтану и оно усташко писмо нису случајно у истом дану.

и Торцидини хулигани

Ма П У Ч у покушају

- - - - - - - - - -

Vozač da duva u balon, neizostavno !

Возач да дува у фонтану и да пева Боже правде, за казну!

Поправисте ли ту фонтану, Београђани?

Треба ускоро да дођем у Београд, немој да није радила, то ће ми бити главна атракција :lol:

Цела Србија стрепи да јој се нешто опет не деси...

Kad pogledaš ovaj krš od zgrada oko kružnog toka, Fontana na Slaviji izgleda ko da su krezuboj babi stavili na uši viseće minđuše od štrasa.
Turbo Neukus za ogromne pare.

da se ja pitam prvo bi sve fasade okolo morale da dobiju drugačiji izgled da bi ova fluorescentna glupost mogla iole da se uklopi vizuelno i stilski u okruženje

ovako liči na ciganjski holivud

Kad pogledaš ovaj krš od zgrada oko kružnog toka, Fontana na Slaviji izgleda ko da su krezuboj babi stavili na uši viseće minđuše od štrasa.
Turbo Neukus za ogromne pare.

da se ja pitam prvo bi sve fasade okolo morale da dobiju drugačiji izgled da bi ova fluorescentna glupost mogla iole da se uklopi vizuelno i stilski u okruženje

ovako liči na ciganjski holivud

Мени недостаје онај сунчани сат...

Нема везе са овим, само да кажем.

О фонтани заиста не бих причала, јер ја заиста не подносим ништа што шљашти у разним бојама, сувише ми је Пинкасто.

Ех кад би се на плацу где је некад био биоскоп "Славија" саградила џамија, па верници у фонтани перу ногице, а из ње се чује пој мујезина.....ама милине....

Ех кад би се на плацу где је некад био биоскоп "Славија" саградила џамија, па верници у фонтани перу ногице, а из ње се чује пој мујезина.....ама милине....

Па и ту да сунемо детерџент :lol:

Па и ту да сунемо детерџент :lol:

Суни детерџент у ту главуџу, којој падају на памет такве субверзивне активности.

А за све људе добре воље један поглед на нову прелепу Славију.

DR-SjbwWAAICgbF.jpg

Некоме је то већ пало на памет, само ти ниси обавештен.

Толико о главуџи.

А и по укусу би се рекло да гледаш Пинк и Парове.

Пало је на памет неким моронима малоумним. Штета што их полиција није нашла да им протресе шупље главуџе.

За мороне је највеће зло пинк, али чак и од њих постоји веће зло, то су умишљени "интелектуалци", који на битефу гледају како педери свих земаља, пире једни другима у доопе...

Срећом не питаш се. Питала се 13 година нека жута багра, па су оставили све како је било још из доба Турака.

A i Slavija mu je prelepa podseti me na onu domacinsku pesmu
selo moje lepse od Pariza:lol::lol:

Ова се одлично разуме у "домаћинску музику", мада кад боље размислим, можда би Београд и био лепши од тамо неких западних метропола, да нас нису бомбардовали више десетина пута, париски и остали добротвори. z:mrgreen:

Back