gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Ако залута, ови наши има да га јуре да га доведу овамо. По систему: "То је сад популарно у ЕУ."![]()
Pa, šta smo mi sve ove godine radili bez tog tigrastog komarca?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако залута, ови наши има да га јуре да га доведу овамо. По систему: "То је сад популарно у ЕУ."![]()
Pa, šta smo mi sve ove godine radili bez tog tigrastog komarca?![]()
kod mene na vozdovcu sva sreca nema, ali u gradu, kalemegdan, kej bez 20 uboda za vece ne moz` da prodjes..
KOMARCI
http://vesti.krstarica.com/index.php?rubrika=aktuelno&sifra=96f62b4499de9ccb60d66c316e4e570d&lang=0
On je lud čovek ako može ovako nešto da izjavi, pa ja napolje ne smem da izađem od komaraca. To nisu komarci to su ROJEVI jeb.ote. Kakva crna zaštita, kao treba da bude lepo vreme da bi se komarci prskali, da ne bude više od 25 stepeni i da ne pada kiša.... Pa bilo je mnoooogooo dana tokom leta kada je bilo LEPO vreme za prskanje komaraca, šta su koji moj čekali.... Bitno je da se na Dedinju prska se zemlje nas ostale ko je.be. Mamu vam lopovsku bre!!!![]()
Nije valjda da ste rešili da prskate komarce. Bože, ovo je Osmo svetsko čudo.Baš me zanima da li će možda avioni da vam se nenajavljeno pokvare ili nešto slično...
Ali i vi to udišete, pretpostavljam.
Nije dobro.
Ja se prskam Raidom ispod miske...
Sad su se setili da prskaju kad sam sva izujedana. Samo sinoć su me uboli jedno 20 puta (doduše ko mi kriv kad šetam po Keju). I još sam alergična![]()
..aj neka mi netko prica sta su te male krvopije...tako mali i tako krvozedni....![]()
***** im ja mater sto ne prskaju , ovde pored Dunava je pakao
Napokon pocinje ubijanje komaraca ,velicine omanjih aviona..evo pise....
Вечерас запрашивање у Београду
Није јасно зашто ће тек данас бити обављена и прва акција сузбијања одраслих комараца са земље
Како се ослободити досадних комараца? (Фото Бета) Када је коначно престало да тутњи од громова, небо се затресло од зујања легија комараца. Летеће крвопије прогањају житеље крајева уз реке откако су почеле врућине, али сада су већ навалили на готово све делове Београда. Како се време пролепшало, авиони ће данас најзад полетети да запрашују станишта комараца. То ће донети олакшање али, ако је јасно због чега авиони нису могли да се одлепе од писта док се небо проламало, није сасвим разумљиво зашто ће тек сада бити обављена прва акција сузбијања одраслих јединки са земље.
Третман ларви са земље је почео на време, у мају, али за њим је, како наводи стручњак из институције која сваке године учествује у акцији, требало да уследи акција, такође са земље, сузбијања комараца који су се већ излегли и зазујали околином у потрази за храном. Одрасле јединке су са земље сузбијане једино око спортског центра „Милан Гале Мушкатировић” у време када се тамо одржавао тениски турнир. Био је то једнократни третман на ограниченом простору уместо да се, кажу стручњаци, поведе акција у широком појасу.
Пилоти ће коначно упалити моторе авиона али, сазнаје се опет незванично, биће их мање него лани. Уместо 24, колико их је било ангажовано прошле године, у ваздух ће овог лета 10 авиона, причају стручњаци. Преостале ће покушати да замене тимови који ће са земље ловити комарце. Можда је тако због уштеде, што се може уважити као оправдано у време кад град не плива у парама, али људи који ће морати да се пробијају кроз шикаре Панчевачког рита нимало се не радују задатку.
– Не знамо како ћемо се пробијати кроз Крњачу и Борчу. Ове сезоне је одлучено да са земље обрађујемо и зоне које су претходних година третиране из авиона. Летелице би требало да заменимо већим бројем уређаја са земље. То може да заврши посао, секретаријат има право да покуша нешто другачије ове године али нисам убеђен да ће се експеримент показати успешним. Због неприступачног терена, домет акције са земље је мањи него учинак третмана из авиона – истичу стручњаци.
kod nas nema komaraca.
ali razlog mog posta je da kazem, kako rece radovan III "fala bogu da i tebe udobe nesto"
Па колико вас има, свако је убио свог...
Пошто ми је деда локални пилот, требао је да учествује на аеромитингу овде у Јагодини, али један његов колега је пијан сео за авион и слупао се као пи*ка...а он преживео, а од авиона само точкови...
па сада ја вас питам ко нама да опрашује комарце...?
А и ови нашим авионима је треба никакав посебан опрашивач, довољно је што избацују иза себе сву ону чаћ, то не убија само комарце, него све живо...![]()