Komad odece koji apsolutno prezirete

Košulje nikad nisam voleo, a kad sam bio predškolac bile su mi možda i najmrskiji predmet na svetu. Do te mere da nisam mogao preko usta da prevalim reč "košulja", a ako bih nešto jeo i čitao strip gde se pojavi neko u košulji, meni bi se zgadilo jelo. Da, toliko sam ih mrzeo. Danas ih ne mrzim baš toliko, ali svejedno ih ne volim i ne nosim ih nikad.

Košulje nikad nisam voleo, a kad sam bio predškolac bile su mi možda i najmrskiji predmet na svetu. Do te mere da nisam mogao preko usta da prevalim reč "košulja", a ako bih nešto jeo i čitao strip gde se pojavi neko u košulji, meni bi se zgadilo jelo. Da, toliko sam ih mrzeo. Danas ih ne mrzim baš toliko, ali svejedno ih ne volim i ne nosim ih nikad.
I ja sam ali volim moje pankerske košulje

U mom slucaju plitke farmerice...
Jel one kod kojih ispadne bulja kad se sagneš?

Nikad nisam voleo kapute. Deluju mi nekako starački.

Jedno vreme su kod žena bile popularne vrećaste pantalone. Odvratno. Zatim, ''goli gležanj'' farmerke. Neki mužki džemperi koji deluju kao ogrtači jer su dugački tj. prostiru se sve do kolena. Razne muške pantalone eksperimentalnog dizajna, sa džepovima koji ne služe ničemu.

I naravno, parka jakne. Iako su praktične i dobro štite od hladnoće, toliko su ružne i toliko rasprostranjene da ne mogu da zamislim sebe da ih nosim. Kao džakovi.

Back