Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.496
Ladno me izvaćariše 15.000 za 5 meseci al da se radi bez stajanja kao da im prst na obaraču to nemoj da misliš, čim staneš da pišaš PROPADE "FIRMA"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ladno me izvaćariše 15.000 za 5 meseci al da se radi bez stajanja kao da im prst na obaraču to nemoj da misliš, čim staneš da pišaš PROPADE "FIRMA"
Ima ljudi koji su pre pet godina jasno nagoveštavali kako je svetski ekonomski sistem pred kolapsom , kako je neizdrživo stanje a vi ste takve ljude nazivali ludacima a sad koronu i Putina nazivate glavnim uzročnicima krize iako su oni samo okidači. Inače i jeste greška kada se kaže da je svetska kriza jer ona važi samo za zapadni svet . Kina ima rast od 9% i minimalnu inflaciju , a zapadna izolacija Rusije će samo povećati jaz između Kine i zapadnih zemalja pošto prva dobija ruske energente po povlašćenim cenama. Razvojna lokomotiva sveta prebacila se na daleki istok i u narednih 100 godina sigurno se neće vratiti na daleki zapad.Poskupljenja su posledica svetske recesije izazvane koronavirusom i Putinovom agresijom na Ukrajinu - oko toga se slažu svi međunarodni eksperti.
Znači korona i Putin - dva zla koja su nas snašla za kratko vreme.
On čak i ne zna kakvo se zlo desilo te 1789, pita šta je tad bilo.Он не капира да су политичари на западу незаинтересовани за суштинску политику од 1970-тих...
Што би онда био заинтересован обичан грађанин пропале средње класе да им брани и одржава искварени систем.
Nismo. Baš kao što ne znamo ni EPS.
Razlika između NIS i EPS je kad prodaš NIS, prodao si NIS.
Ako prodaš EPS, bukvalno si prodao državu.
Zbog ovolike (ne)odgovornosti i (ne)svesnog zanemarivanja državnog i nacionalnog interesa zarad paradnih rusoemocija, pitanje je kakva zima nam ide
Misa Brkic poznati CIA spijun, NATO taster, setac Sorosevih jaja i energetika
Mafija medijska
![]()
![]()
![]()
Tržišna cena se formira kad postoji tržište, samo ime kaže.
Ovde nije bilo tržišta, pošto je i pre objave početka postupka, svim zainteresovanim kupcima jasno stavljeno do znanja da je Gazprom taj koji kupuje NIS.
Tako da primedba otpada.
Na ostalo ću se osvrnuti kasnije
Šta?Kakvo tržište kada neko štampa pare i za to želi da kupuje realnu vrednost ?
Radnički pokret je propao još kada je Tito vratio crkvu na budžet, koga oni mogu da uplašeŠtabre?
Opet te plašile neke babe partizanke pa si sav uplakan.
Što je meni propalo, Ja nisam moderan ni post moderan,Ja sam klasično liberalan.Ниси укапирао. Све вам је пропало из 1789.г. и то је метафизиком доказано крајем 19 и почетком 20.века !
Opa 2000ta...ja mislio ranije...Mi smo privredu i bankarski sistem sjebali 2000-2008, to ni jedan okupator nije uspeo ni za 500 godina...
Zvao MMF 2003-će da se oladi malo sa ukrajinskim modelom privatizacije
Šta uopśte može da utiče na shebano?
Vas neokomuniste liberale.Radnički pokret je propao još kada je Tito vratio crkvu na budžet, koga oni mogu da uplaše
Misa Brkic poznati CIA spijun, NATO taster, setac Sorosevih jaja i energetika
Mafija medijska
![]()
![]()
![]()
kako moze i komunista i liberal?Vas neokomuniste liberale.
kako moze i komunista i liberal?
Jesam, to su verzije komunizma, šta je liberalno tj slobodno kod njih?... Леви Либерал
Да ли си ти чуо за неке култур-марксисте и троцкисте из Вашингтона !?!?