~Nightwish~
Aktivan član
- Poruka
- 1.520
Ovako, imam tamno braon kosu koja vuče na crveno i hoću da promenim boju u crno, ali ne želim da se farbam, a ne znam koji kolor šampon da uzmem. Kakva su vaša iskustva i koji se ne ispira tako lako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako, imam tamno braon kosu koja vuče na crveno i hoću da promenim boju u crno, ali ne želim da se farbam, a ne znam koji kolor šampon da uzmem. Kakva su vaša iskustva i koji se ne ispira tako lako?
hej...pa crvenokose rulaju...ko bi pri chistoj svesti to menjao![]()
Meni najlepse izgleda sa kanom... ostale crnke mi deluju nekako jeftino... bas moras paziti... i zaobidji onu zift crnu...
Pa i kolor šamponi su samo slabije farbe... i oni uglavnom ostanu dok kosa ne izraste, pogotovo te tamnije boje.isto
nego cula kao tanji se kosa, a niko da kaze kako
i drugarica fural jedno 3, 4 god kanu i pocela da histerise kako joj se stanjila i prestala
a imala inace tanku i slabasnu
nije neki dokani materijal
al dobro kanom je trajnije, ona hoce nesto kratko izgleda
isto
nego cula kao tanji se kosa, a niko da kaze kako
i drugarica fural jedno 3, 4 god kanu i pocela da histerise kako joj se stanjila i prestala
a imala inace tanku i slabasnu
nije neki dokani materijal![]()