kolonije na marsu?

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.341
BIO SAM 17 GODINA NA MARSU GDE SAM BRANIO LJUDE OD AGRESIVNIH VRSTA: Bivši američki marinac zbunio svet (VIDEO)
Nekadašnji marinac SAD tvrdi da je bio u posebnom centru za obuku na Mesecu gde su ga trenirali su za pilotiranje svemirskim letelicama, kao i da je dodatnu obuku prošao na Saturnovom satelitu Titanu

Foto: Youtube/Galactic Connection, NASA​

BIO SAM 17 GODINA NA MARSU GDE SAM BRANIO LJUDE OD AGRESIVNIH VRSTA: Bivši američki marinac zbunio svet (VIDEO)

Nekadašnji marinac SAD tvrdi da je bio u posebnom centru za obuku na Mesecu gde su ga trenirali su za pilotiranje svemirskim letelicama, kao i da je dodatnu obuku prošao na Saturnovom satelitu Titanu

Foto: Youtube/Galactic Connection, NASA​

Bivši američki marinac
Rendi Krejmer tvrdio je da je da se borio 17 godina protiv vanzemaljaca kako bi zaštitio pet ljudskih kolonija na planeti Mars. Njegove izjave su bile u centru pažnje svetske javnosti 2015. godine, a sada se opet o njima diskutuje na društvenim mrežama.

On je objašnjavao da je kao američki vojnik služio u Odbrambenim snagama Zemlje, koje regrutuju vojnike Amerike, Rusije i Kine.Takođe, isticao je da je pre toga bio marinac, a u posebnom centru za obuku na Mesecu trenirali su ga za pilotiranje svemirskim letelicama, kao i da je dodatnu obuku prošao na Saturnovom satelitu Titanu.Atmosfera Marsa je pogodna za disanje i na ovoj planeti žive dve inteligentne i prilično agresivne vrste (gmizavci i insekti), a njegov posao je bio da brani ljudske kolonije od napada tih vrsta, kako je tvrdio. On je nazivao reptile starim ratničkim klanom koji je ipak miroljubiv i da ne želi da osvaja nego samo da odbrani svoju teritoriju.Na njegovoj oproštajnoj ceremoniji za penzionisanje, koja se inače održala na Mesecu, bio je i tadašnji američki državni seksretar za odbranu Donald Rumsfild, kako je tvrdio ovaj bivši marinac.On je tada otkrio da je konačno dobio dozvolu da govori o svojoj misiji.

Marinac? Da to nije jedan od onih mornara sa broda Donald Kuk što onomad Rusi u Crnom moru isprepadaše na smrt?
I tada su mislili da je Suhoj 24 vanzemaljski brod, pa su brže bolje pobegli u Rumuniju... :hahaha:

Да није дечко гледао мало превише филмова :zper:

Добар начин да будеш неко време у центру пажње...

А мене кад су отели ванземаљци нико није хтео да пише о томе.

na zemlji su cenzurisane uglavnom vojne baze i oblasti od posebnog znacaja za neku drzavu.
bas zato i postavljam to pitanje.
nema razloga ironisati oko reptila sobzirom da su oni samo mali procenat teorija zavera :)

na Zemlji ima i privatnih poseda gde je cenzura jaka.
Pa možda su i te na mesecu od posebnog značaja... mada šta vredi da recimo amerikanci cenzurišu te neke oblasti kada onoga koga to zanima može da izvidi na više načina.

Inače nije zajebancija, ni ovo za američki brod Donald Kuk. Neki ugledni vojni oficiri su tvrdili da Rusi imaju vanzemaljko oruže koje je "paralisalo" brod i uteralo strah u kosti čemerima.

teoreticari zavera bi trebali da se usagalse :)
mislim jedna teorija pobija drugu.
ako je zemlja ravna, kako onda postoji hollow earth? :think:
naravno..sad ce pobornici jedne teorije reci..pa i ne postoji ta druga, samo je nasa teorija prava :)

generalno..nisam "vernik" u teorije zavera ali mi je zanimljivo da ih citam.. svoj citalacki zivot sam zapoceo sa dozivljajima bufalo bila i delima erika fon denikena. :)
posle je dosao artur klark, pa isak asimov i tako je to krenulo :)

sta hocu da kazem.. postoji ogroman broj teorija zavera i realno je da su neke i tacne..

u sustini ovo je kao i tumacenje biblije po verskim zajednicama..svako vuce na svoju stranu i istu stvar tumaci kako on to kapira i misli da je samo njegovo vidjenje tacno :)

kako god okrenemo..zanimljivo je.
na primer.. zasto postoji izraz "marsovac" a ne neptunovac. :)
taj izraz datira od vremena i pre nego sto su poslate sonde na mars..pre nego sto je otkrivena voda na njemu..pre nego sto je i moglo da se pomisli da su tamo postojali moguci uslovi makar za razvoj mikroorganizama.
zasto bas mars? zasto je on epicentar desavanja u nasoj galaksiji oduvek?
ako je istina da nismo isli na mesec posle apola 17 zasto nismo?
da li su postojali cuveni apolo 18, 19, 20?
da ne krecemo pricu o piramidama i njihovom rasproedu po celom svetu :)
da li je istina da rtanj nije mogao da se bombarduje tokom drugog svetskog rata?
sta cemo sa drugim dimenzijama ? :)
ima toga ohoho zanimljivog za pracenje :)

Da, ima mnogo zanimljivih tema za praćenje, ali neke su nažalost zatvorene zbog sprdnje, kao ona o WTC, valjda je logično da 2 aviona sruše 3 zgrade a ako posumnjaš u tu činjenicu, onda si teorija zavere (ma šta to značilo). :)

teoreticari zavera bi trebali da se usagalse :)
mislim jedna teorija pobija drugu.
ako je zemlja ravna, kako onda postoji hollow earth? :think:
naravno..sad ce pobornici jedne teorije reci..pa i ne postoji ta druga, samo je nasa teorija prava :)

generalno..nisam "vernik" u teorije zavera ali mi je zanimljivo da ih citam.. svoj citalacki zivot sam zapoceo sa dozivljajima bufalo bila i delima erika fon denikena. :)
posle je dosao artur klark, pa isak asimov i tako je to krenulo :)

sta hocu da kazem.. postoji ogroman broj teorija zavera i realno je da su neke i tacne..

u sustini ovo je kao i tumacenje biblije po verskim zajednicama..svako vuce na svoju stranu i istu stvar tumaci kako on to kapira i misli da je samo njegovo vidjenje tacno :)

kako god okrenemo..zanimljivo je.
na primer.. zasto postoji izraz "marsovac" a ne neptunovac. :)
taj izraz datira od vremena i pre nego sto su poslate sonde na mars..pre nego sto je otkrivena voda na njemu..pre nego sto je i moglo da se pomisli da su tamo postojali moguci uslovi makar za razvoj mikroorganizama.
zasto bas mars? zasto je on epicentar desavanja u nasoj galaksiji oduvek?

ako je istina da nismo isli na mesec posle apola 17 zasto nismo?
da li su postojali cuveni apolo 18, 19, 20?

da ne krecemo pricu o piramidama i njihovom rasproedu po celom svetu :)
da li je istina da rtanj nije mogao da se bombarduje tokom drugog svetskog rata?
sta cemo sa drugim dimenzijama ? :)
ima toga ohoho zanimljivog za pracenje :)
Марс је сматран животворним још од времена Скјапарелија, а објективно Нептун(као и Уран, Сатурн су ледени гасовити џинови без чврстог тла), сматрана је и Венера, али је 60их година постало јасно да нема живота у парном котлу.
Марс би могао подржати неки примитиван живот данас, а некада је имао много гушћу атмосферу, био топлији и имао изобиље воде, можда је нешто преостало од тада зачетог живота.
Аполо 18 је постојао и била је то мисија Аполо-Сајуз.
http://static.astronomija.org.rs/astronautika/apolo/apolosojuz/apolosojuz.htm
Програм Аполо није реализован до краја због никсоновог патолошког страха да ће доћи до још једног краха мисије попут Апола 13, али сада фаталне и да би га то коштало другог мандата, бар колико је то Кисинџер објаснио у својим мемоарима.
Ако ико има поуздана сазнања о ванземаљском животу то су свемирске агенције најмоћнијих држава, војни и политички врхови истих држава и можда по неки инсајдер.

Ameri ne odustaju od hladnoratovske propagande. Njima je sve marketing, stvaranje pozitivne slike mocne imperije u kolektivnom umu nemislece vecine.
Amerika je Holivud. Sve je naduvano i sve je na naduvavanje.
I ne mogu da se ne setim naseg oskarovca koji je napravio prorocki film
Hladnoratovska propaganda o superiornoj americkoj naciji (mos misliti naciji) je naizgled splasnula posle pada SSSR, ali se sada ponovo razbuktava.
Ponovo moraju pokazati svetu kako su osvojili svemir i bas sve planete, kako vladaju nebom, tehnologijama, pri cemu su infantilni i nesposobni da vladaju sobom.
Bice jos slicnih prica hrabrih US marinaca. Zatim ce Hoking indirektno "priznati" da su te price tacne. Ljudima ce se vremenom zapusiti filter, i pocece da veruju.

Pretvoriti sopstvene gradjane u nemislece radne masine je mnogo jeftinije od proizvodnje robota, ili lovljenja neposlusnih robova.

Moguce je da su cenzurisane oblasti na mapi Meseca i Marsa cenzurisane da bi se podstakla masta.
Da se ljudi ne bi izbedacili gledajuci u svoj tanjir, nego da bi se osetili znacajnim otkrivajuci istine i lazi google maps-a.

Poslednja izmena:
Gledao sam 2-3 video klipa o njemu na youtube (svaki dužine od sat ipo najmanje) uz alkohol,oduševio sam se njegovom pričom.. Nema nijedan dokaz,ali uz alkohol,oduševljen sam dostignućima ljudske rase (posebno putovanjem kroz vreme,vraćanje trenutne svesti u doba kad si bio mladji,sa sećanjima dok si bio stariji,da povećaš prospekt svog života) oduševljen sam dok gutam alkohol,zaista. Doživljaj je fijuuu..tamo negde... Nema dokaz,ali,zadovolji se čim imaš.

Back