Na tvoju žalost, moje postove ljudi ipak čitaju i osim vas nekolicine trolera, niko me ne napada.
Vidis, gresis........kada bi bar petina likova na forumu bila kao ti, imalo bi svrhe, i nesto ozbiljno napisati........razmeniti po neki argument...........
Ja te nikada nisam napadao, jer ne spadas u korpus, onih , koje pominjem u svom avataru..
Ali, ti si mene prozvao, a ja ti samo kazem, da mi je smesno to , "sveto mesto"....ambasada...
A ti, koliko vidim, malo malo pa promeniš nick, pa napadaš ljude, vređaš, provociraš, ismejavaš..
Ja imam samo jedan registrovan nick, i to je ovaj...........
vredjam one koji pokusavaju da budu mangupi, provociram i ismejavam svaku budaletinu na forumu.........ne ocekujes valjda, da ozbiljno odgovaram na izjave , tipa:" vojno treba osvojiti Kosovo" ili ," Srbi su najjaci, najpametniji, naj , naj..." ili " Jevreje treba pobiti......pa sa sve spiskovima" ili " Rusija majka ce da nam da atomske bombe......."
Pa ja bi se stvarno smesno osecao , kada bi ozbiljno shvatao postove no_ problema, untachibla, onog nesrecnog Jerryja, koji ne zna sta stoji na srpskom grbu, i slicnih slucajeva............ili da ozbiljno diskutujem sa psihopatom, koji salje pretece poruke , na PP, a ima mooda ko pauk???
Koliko znam, tebi je jedino stalo do tvoje dece i jedino tada se ražestiš.
To je tebi nenormalno??
I nemas pojma koliko se razestim, i zapamtim i ne zaboravljam, i kaznjavam........ma ko god ih pomene u bilo kom negativnom kontekstu...........
jer vidim da (iako druge nazivaš psihopatama) pod hitno treba da ideš kod nekog čika doktora...
Simpaticno je to, kako , vecina podrzava , pa i ti, PRAVOG psihopatu........budalcinu koja salje poruku da ce nekome da kolje decu.........
Ali, ja nemam obzira ni prema bolesnima, kada je to u pitanju.........
A ti, reko sam ti, kad ti ne smeta, dokazani bolesnik kao sagovornik.........samo udri, bitna je pricha, makar i sa bolesnikom