koljačko-patrijotski zanos, odnosno, raspirivanje istog...

• Začetnik teme Začetnik teme Elvin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sumnjivo lice:
A sta mislis o odgovoru "voleo bih u poznim godinama da me jedna plavusa od 32 urnise dok ne dobijem srcku"Kakva bi to lepa smrt bila 8) Vec sad kad pomislim na to podilazi me neka lagana jeza :D

Ipak su zestoki momci sa foruma u dilemi noz ili metak........
kad probaju plavusu, mozda ce da ubace i tu varijantu :D :D :D :D :D

Do tada, noz, metak ili desanka :D :D :D :D

markovozd:
:D :D :D :D :D :D :D

hahhahahahaahahaaaaaaaaaaaa

Cuo sam da ovde moze covek slatko da se nasmeje, ali ovo sto sam nasao , je patologija :D

Moze li da prodje odgovor, npr. "voleo bi da umrem prirodnom smrcu, od starosti, mirno u krevetu???" :D

Bas mora da se bira izmedju noze i metka???
Ili moze neka sekirica da dodje u obzir??

Covece......................... :roll:
Stra da te uvati, kakvi umovi ima............ :D

Jesi li se toliko uzbudio pa si napravio ovoliko gramatičkih grešaka zato što nisi ukapirao o čemu se radi ili si "crkao" od smeha...
Šta si ti, dežurna luda? Upadaš ovako bez veze i svakome nešto zvocaš i prigovaraš...
Gde god da se pojaviš, praviš cirkus i troluješ...
Ako si sposoban, uključi se u razgovor, a ako nisi odskakući...

Markovozd misli da je duhovit, u stvari toliko je duhovit da je srušio i ovu temu, da mu se niko ne javlja... pa mora siromah sam da stavlja onolike smajlije (da mi glupi ukapiramo kada ide smeh...) poznati sindrom.
Ali Petar, e on mi je enigma. Odjednom je počeo da se oduševljava ovim glupostima i trolovanju...
I što je najčudnije, prati ovog "novog" (učlanjen 18.09.2006.) kud god da krene. Po svim temama...
Da to nije malo sumnjivo. Odjednom takva povezanost, takvo prijateljstvo i razumevanje... hmmmm.

Kada vidim ove "demokrate" (es' to vise postala otrcana fraza) kako se zalazu za demokratiju u kojoj, eto ne bi bilo mjesta za neistomisljenike, jer opet izgleda da je u njihovim ocima svaki neistomisljenik suludi, fasistoidni, genocidni manijak onda se shvatim kako paradokslana postaje srpska politicka scena. Imamo srpske nacionaliste, koji se zalazu za cuvanje "lika i djela Marka Kraljevica"...Imamo srpske demokrate koji se zalazu za cenzuru novina, ukidanje stranaka itd. Naravno u demokratskim drzavama ljudska prava nisu selektivna vec univerzalna pa prema tome svako ima pravo da kaze, objavi, misli itd. sta god zeli, medjutim ovo je Srbija a to izgleda znaci da je interpretacija demokratije u rukama "demokrata" pa ce oni da nas uce sta je demokratski a sta ne...Kad vas citam onda shvatim da srpski demokrata postaje oksimoron. Na zalost Srbi postaju sve polarizovaniji tako da jedni zele da na vlast dodju "srpski nacionalisti" koji o Srpstvu pojma nemaju a drugi bi da im na vlast dodju "demokrate" koji bi ukidali protivnicke stranke, cenzurisali stampu i sta sve ne...Ekstremna vremena vode narod ka ekstremnim misljenjima a malo ih je u stanju da se popne na brdo, pa pogleda malo bolje i shvati da obe te esktremne opcije vode Srbiju samo u nastavak agonije, stagnacije i propadanja u skoro svakom pogledu.

~Petar~:
gle,i ovde si stigao da spomenesh nekakvo 'rushenje' tema ...precious

Да прецизирам. Па погледај оне глупе коментаре и напад на Плаву Биљу на амбасади, једином месту где није било псовања, пљувања, вређања...
И шта ти је требало да се прикључиш оном тролеру markovozd-у који је "као нови" а све зна... односно који је по ко зна који пут променио ник и опет га људи провале након три поста...

DraGo70:
Да прецизирам. Па погледај оне глупе коментаре и напад на Плаву Биљу на амбасади, једином месту где није било псовања, пљувања, вређања...
И шта ти је требало да се прикључиш оном тролеру markovozd-у који је "као нови" а све зна... односно који је по ко зна који пут променио ник и опет га људи провале након три поста...

DraGo.........ja kapiram tvoju zelju da sebi dokazes kako si jako pametan, pisuci po dve tri stranice , necega , sto niko ne cita..............

Ali, ne kapiram, sto se sada , ti kacis na mene??? :confused:

Imas odredjene probleme zbog plavusha??
Get a room............pusti to, kao vitestvo, kad ne znas da li je osoba "Plava Bilja " uopste zensko.........zamisli kako bi se zaprepastio kad bi provalio da je plavushan,...... :D

Ajde, sad .......svojim putem, caskaj sa psihopatama koji salju poruke o klanju dece, to ti je izgleda, mnogo prijatnije okruzenje..........

Ma kapiram i ja tvoju želju da sebi, jer osim Petru, nisi nikom drugom... dokažeš da si jako pametan pišući puno puno stranica gluposti koje niko ne čita (osim Petra)...
Na tvoju žalost, moje postove ljudi ipak čitaju i osim vas nekolicine trolera, niko me ne napada.
A ti, koliko vidim, malo malo pa promeniš nick, pa napadaš ljude, vređaš, provociraš, ismejavaš...
Eh, da, možda je za tebe (tako je sada moderno u LDP-u) prošlo i vreme vitezova i heroja i patriotizma i iskrenosti i zalaganja za KiM.
Koliko znam, tebi je jedino stalo do tvoje dece i jedino tada se ražestiš.
Koliko se sećam, ti ne bi nikada nikome pomogao, nije te briga ni za šta osim za tebe i tvoju porodicu... pa s obzirom na takav stav, mislim da je krajnje glupo da ubeđuješ i druge kako je tvoj stav O.K.
I kao što rekoh Petru, usmeri tu svoju negativnu energiju na nešto konstruktivno, pa će i tebi biti bolje, jer vidim da (iako druge nazivaš psihopatama) pod hitno treba da ideš kod nekog čika doktora... :)

Na tvoju žalost, moje postove ljudi ipak čitaju i osim vas nekolicine trolera, niko me ne napada.

Vidis, gresis........kada bi bar petina likova na forumu bila kao ti, imalo bi svrhe, i nesto ozbiljno napisati........razmeniti po neki argument...........
Ja te nikada nisam napadao, jer ne spadas u korpus, onih , koje pominjem u svom avataru..
Ali, ti si mene prozvao, a ja ti samo kazem, da mi je smesno to , "sveto mesto"....ambasada... :roll:

A ti, koliko vidim, malo malo pa promeniš nick, pa napadaš ljude, vređaš, provociraš, ismejavaš..

Ja imam samo jedan registrovan nick, i to je ovaj...........
vredjam one koji pokusavaju da budu mangupi, provociram i ismejavam svaku budaletinu na forumu.........ne ocekujes valjda, da ozbiljno odgovaram na izjave , tipa:" vojno treba osvojiti Kosovo" ili ," Srbi su najjaci, najpametniji, naj , naj..." ili " Jevreje treba pobiti......pa sa sve spiskovima" ili " Rusija majka ce da nam da atomske bombe......." :confused: :confused: :confused:

Pa ja bi se stvarno smesno osecao , kada bi ozbiljno shvatao postove no_ problema, untachibla, onog nesrecnog Jerryja, koji ne zna sta stoji na srpskom grbu, i slicnih slucajeva............ili da ozbiljno diskutujem sa psihopatom, koji salje pretece poruke , na PP, a ima mooda ko pauk???

Koliko znam, tebi je jedino stalo do tvoje dece i jedino tada se ražestiš.

To je tebi nenormalno??
I nemas pojma koliko se razestim, i zapamtim i ne zaboravljam, i kaznjavam........ma ko god ih pomene u bilo kom negativnom kontekstu...........

jer vidim da (iako druge nazivaš psihopatama) pod hitno treba da ideš kod nekog čika doktora...

Simpaticno je to, kako , vecina podrzava , pa i ti, PRAVOG psihopatu........budalcinu koja salje poruku da ce nekome da kolje decu......... :roll:
Ali, ja nemam obzira ni prema bolesnima, kada je to u pitanju.........
A ti, reko sam ti, kad ti ne smeta, dokazani bolesnik kao sagovornik.........samo udri, bitna je pricha, makar i sa bolesnikom :evil:

Pa naravno kad su ti ostali banovani. A znao si i da odgovaras kao Kohen kada je pomenut Major TOM. Kako je to primetila ona sitna dusa koja ti je sad neki drugar. :lol: :lol: :lol:
I kao hoces da ozbiljno razgovaras sa covekom, a ne mozes da se drzis pravopisnog pravila da se pisu tri tacke, a ne deset tacaka.
E stvarno neke ne treba kometarisati.
Nego, kad ces stici do hiljaditog posta? Skarfejsu je trebalo manje od dve nedelje. :lol:

markovozd:
Vidis, gresis........kada bi bar petina likova na forumu bila kao ti, imalo bi svrhe, i nesto ozbiljno napisati........razmeniti po neki argument...........
Ja te nikada nisam napadao, jer ne spadas u korpus, onih , koje pominjem u svom avataru...
Pa vidiš, ja sam našao mnogo interesantnih sagovornika, čak i onih sa kojima se ne slažem, ali mi je bilo dovoljno da pričamo argumentovano i da ne vređaju. Kada se krene sa uvredama i prozivkama, odustajem.
Da, tačno je da ima i loših, ali stvar je u tome što je za mene većina sagovornika O.K. a za tebe izgleda da je većina loša...
Ja, kada bih tako razmišljao, onda ne bih ni dolazio na forum. Zar nije ovo logično...
Tačno je i da me nisi napadao, ali onda budi iskren i reci da sam i ja tebe na par mesta pohvalio i naglasio kako nemamo nesporazuma. Ali to je bilo dok si bio konstruktivan. Sada kao da si opet u "lošoj fazi"... :)
markovozd:
Ali, ti si mene prozvao, a ja ti samo kazem, da mi je smesno to , "sveto mesto"....ambasada... :roll:
Pa nije sveto mesto. Forum malo bolji od nekih drugih. Ali, čoveče, ako nije dobar, šta ćemo onda ovde i ti i ja???
markovozd:
vredjam one koji pokusavaju da budu mangupi, provociram i ismejavam svaku budaletinu na forumu.........ne ocekujes valjda, da ozbiljno odgovaram na izjave , tipa:" vojno treba osvojiti Kosovo" ili ," Srbi su najjaci, najpametniji, naj , naj..." ili " Jevreje treba pobiti......pa sa sve spiskovima" ili " Rusija majka ce da nam da atomske bombe......." :confused: :confused: :confused:
Da li ja veličam ratovanje, ratne zločince i zločine, šovinizam, fašizam i ostalo?
Ja mislim da ne, a opet u konflikt ulazim daleko ređe nego ti. Na ovom forumu sam već godinama sa istim nickom i nikada nisam bio banovan. Zar to ne ukazuje na nešto... :confused:

markovozd:
Pa ja bi se stvarno smesno osecao , kada bi ozbiljno shvatao postove no_ problema, untachibla, onog nesrecnog Jerryja, koji ne zna sta stoji na srpskom grbu, i slicnih slucajeva............ili da ozbiljno diskutujem sa psihopatom, koji salje pretece poruke , na PP, a ima mooda ko pauk???

To je tebi nenormalno??
I nemas pojma koliko se razestim, i zapamtim i ne zaboravljam, i kaznjavam........ma ko god ih pomene u bilo kom negativnom kontekstu...........
Već sam sve na tu temu rekao, između ostalog na onoj temi DA NISMO MALO PRETERALI pa me mrzi da ponovo kucam ili kopiram...
U svakom slučaju, svako vređanje, pretnje, omalovažavanje, ismejavanje... mi NIJE NORMALNO...

markovozd:
Simpaticno je to, kako , vecina podrzava , pa i ti, PRAVOG psihopatu........budalcinu koja salje poruku da ce nekome da kolje decu......... :roll:
Ali, ja nemam obzira ni prema bolesnima, kada je to u pitanju.........
A ti, reko sam ti, kad ti ne smeta, dokazani bolesnik kao sagovornik.........samo udri, bitna je pricha, makar i sa bolesnikom :evil:

Čekaj, malo Kohen, Kojen, Tom, Billy... gde ja to podržavam bilo kakvu destrukciju, rat, vređanje, pretnje, nasilje...
Hajde, pronađi mi takav post ili pohvalu takvih aktivnosti...
Jbg-a nemoj sada da izmišljaš, nije u redu...

Back