Koliko zena ocekuje od vas?

260e trenutno (ostavljam i sebi neki evric za pice), trosoban stan i 11-14cm zavisi koliko se napnem....jel dosta :think:
tipicno za jednog muskarca!Pa nije sve u brojkama,koga je jos briga za tvoj stan,platu i da li mozes da se napnes!?U svakom slucaju takav kakvog si sebe opisao ne zadovoljavas potrebe savrsene zene!Ocigledno je da si romantiku i lepo ponasanje zaboravio negde ko zna gde!!!!!!!

Poslednja izmena:
tipicno za jednog muskarca!Pa nije sve u brojkama,koga je jos briga za tvoj stan,platu i da li mozes da se napnes!?U svakom slucaju takav kakvog si sebe opisao ne zadovoljavas potrebe savrsene zene!Ocigledno je da si romantiku i lepo ponasanje zaboravio negde ko zna gde!!!!!!!

znao sam da treba da lazem da mi je 22cm

p.s. da li si cula za sprdacinu? ja sam vrlo SPRDACAN DECKO...i ne brini gde je moja romantika :bye:

Pa zapravo ja sam prvo napisala "koja tvrdi" pa sam prepravila misleći da se nije odnosilo na to :lol: al' ne moraš mi veorovati. Ova tema je valjda neka kontra sličnoj, na ovom odf-u, nije tšeško provaliti na koju mislim, tako da ne verujem da ima neke silne simbolike u rečima ili da uopšte ima nešto da se proita između redova.

Back