sasasta
Buduća legenda
- Poruka
- 33.993
tesko je prodati polovno kad ima novo za 29 hilj http://www.emmi.rs/emmi-konfiguracije-altos-genesis.11.html?productId=50122
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste ti upoređuješ 4 gb rama sa 8 i integrisanu intel grafiku koja je u ravni kao neka gf4-ka iz praistorije sa ati 5550tesko je prodati polovno kad ima novo za 29 hilj http://www.emmi.rs/emmi-konfiguracije-altos-genesis.11.html?productId=50122
****** moram sam sebe da citiram jer si ti slep - rekoh aj da pojačam link možda sada bolje vidiš
što lažeš?
najjeftiniji i3 košta 14200 a najjeftiniji i5 košta 23000 u emmiju
- - - - - - - - - -
ajde ovde je sve polovno recimo procesor 100 matična 30 zvučnici 20 grafika 30 memorija 70 + kućište , dvd miš+ tastaturajedno 30 evrića oko 280 sve sabrano u delovima a hdd nije ni napisao koji ima
što lažeš?
- - - - - - - - - -
ajde ovde je sve polovno recimo procesor 100 matična 30 zvučnici 20 grafika 30 memorija 70 + kućište , dvd miš+ tastaturajedno 30 evrića oko 280 sve sabrano u delovima a hdd nije ni napisao koji ima
što lažeš?
- - - - - - - - - -
što lažeš?
- - - - - - - - - -
jeste ti upoređuješ 4 gb rama sa 8 i integrisanu intel grafiku koja je u ravni kao neka gf4-ka iz praistorije sa ati 5550
jeste ti upoređuješ 4 gb rama sa 8 i integrisanu intel grafiku koja je u ravni kao neka gf4-ka iz praistorije sa ati 5550
siguran sam da je bolja od intelove integruše ma koja da jeта је графика баш гејмерска иди бегај
link je otišao na drugu stranu jer je na sajtu sa druge strane bio jednostavno je bio copy paste , a ko je tebi kriv što ne gledaš ceo post , pod dva zabole me čije je vlasništvo i ne uvlačim politiku ovamo nikako, politiku ostavi za pdf politikaA JEL VIDIS TI DERANE DA JE NA POPUSTU ILI SI SLEP!!!!! HAJDE TRK PONOVO NA TVOJ SITE WINWIN-A ( INACE AKO NISI ZNAO ALTI JE VLASNIK WINWIN-a A VLASNIK ALTI-JA JE VUCICEV BRAT ) i PODELI TIH 16879DIN sa 121 I KOLIKO CES DOBITI?
NEMOJ DA SI LENJ!!!!
P.S. KOJI <bip> STAVLJAS LINK NA DRUGU STRANU.....
link je otišao na drugu stranu jer je na sajtu sa druge strane bio jednostavno je bio copy paste , a ko je tebi kriv što ne gledaš ceo post , pod dva zabole me čije je vlasništvo i ne uvlačim politiku ovamo nikako, politiku ostavi za pdf politika
baš si jadan ...
to ti je cena za web porudžbinu , a da uđeš u radnju onda je 18.... lepo piše MP u radnjija jadan, alo derane jadni, jel si uopste i pogledao cenu na link-u koji si postavio? Kladim se da nisi. Hajde jos jedared otvori taj link i POGLEDAJ EBENU CENU, ako te mrzi evo ti pomoc 16.879 din
daj da vidimopozdrav jel imate savet gde prodati polovan laptop novije generacije?