Koliko virtualni svet utiče na vaš svakodnevni život?

nece uopste pomoci, jer ekran telefona ili laptop razbudjuje mozak, bolje je citati neku knjigu..
isto je. citao zanimljivu knjigu ili nesto dobro online, razbudice te. dok ce te uspavati dosadna knjiga ili dosadan sadzaj sa neta.
a to o displejima, pozadinskom osvetljenju, mozes porediti sa belim papirom na kojem je crni tekst. npr. kod mene su sve pozadine crne teme, a tekstovi svetlijih boja. ako bih napisao knjigu, izdavao bih je stampanu belim ili zelenim slovima, a listove obojene u crno.

btw. ovaj forum je crno na belo... nisam pronasao opciju i podesio po ukusu mog oka.

isto je. citao zanimljivu knjigu ili nesto dobro online, razbudice te. dok ce te uspavati dosadna knjiga ili dosadan sadzaj sa neta.
a to o displejima, pozadinskom osvetljenju, mozes porediti sa belim papirom na kojem je crni tekst. npr. kod mene su sve pozadine crne teme, a tekstovi svetlijih boja. ako bih napisao knjigu, izdavao bih je stampanu belim ili zelenim slovima, a listove obojene u crno.

btw. ovaj forum je crno na belo... nisam pronasao opciju i podesio po ukusu mog oka.
meni nije isto.. sam displej, koje god da je boje, razbudjuje mozak..
A od crne pozadine sa svetlim slovima mislim da bi me bolele oci..

Meni je to sve, mislim da bih bukvalno crko bez interneta. Uvek mozes da komuniciras, da se upoznajes, da procitas nesto, da nesto slusas, da igras igrice, da ucis nesto, da otputujes negde uz View street itd. Realni zivot je puno usamljen i otudjujuc, niko nema vremena a ni para za redovna druzenja, za spontanost, svi se bore za egzistenciju, opsti je manjak slobode, nije real sacinjen od velikih hipi drustava koja ceo zivot zive po suncanim plazama i u kojima se bezbrizno druzi 18 sati dnevno.

Bolje pitanje bi bilo "kako moj stvarni zivot utice na virtuelni"
Ne verujem da može puno da utiće na nekoga
Ali svi mi ovde gledamo da na neki način oplemenimo ovaj naš virtuelni kutak
Rečju ,slikom , pesmom...............
Doro neki ga i opogane , baš sve isto kao i u reali !
Samo je ovde lakše , mžeš izkulirati koga hoćeš , jednim pritiskom na dugme i napustiti okruženje
Malo je problem što ne možeš izgaziti koga hoćeš z:mrgreen:

Back