- Poruka
- 95.555
Objasni nam..Ti si stručan za to .kada virtualna svest preovlada nad realnom svešću ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objasni nam..Ti si stručan za to .kada virtualna svest preovlada nad realnom svešću ?
ucimo i tamo i vamoApsolutno mogu. Virtuelni svet mi je da ubijem vreme ili naucim nesto novo.
Granice su tamo gde ih mi sami postavimo.
isto je. citao zanimljivu knjigu ili nesto dobro online, razbudice te. dok ce te uspavati dosadna knjiga ili dosadan sadzaj sa neta.nece uopste pomoci, jer ekran telefona ili laptop razbudjuje mozak, bolje je citati neku knjigu..
Granica je kod informacija koje mi nameštaju živce i koje stoga svesno izbegavam.Možete li da podelite realu i virtualu ?
Gde su granice ?
Objasni nam..Ti si stručan za to .
meni nije isto.. sam displej, koje god da je boje, razbudjuje mozak..isto je. citao zanimljivu knjigu ili nesto dobro online, razbudice te. dok ce te uspavati dosadna knjiga ili dosadan sadzaj sa neta.
a to o displejima, pozadinskom osvetljenju, mozes porediti sa belim papirom na kojem je crni tekst. npr. kod mene su sve pozadine crne teme, a tekstovi svetlijih boja. ako bih napisao knjigu, izdavao bih je stampanu belim ili zelenim slovima, a listove obojene u crno.
btw. ovaj forum je crno na belo... nisam pronasao opciju i podesio po ukusu mog oka.
Ja ne mogu tako !Kao igricu da igram...
Ne verujem da može puno da utiće na nekogaBolje pitanje bi bilo "kako moj stvarni zivot utice na virtuelni"