- Poruka
- 3.404
Možete li da podelite realu i virtualu ?
Gde su granice ?
Gde su granice ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada počneš da lažeš kako je u današnje vreme jako važno imati mobilni telefon jer može da se dese iste stvari kao kad nije bilo mobilnogkada virtualna svest preovlada nad realnom svešću ?
kada počneš da lažeš kako je u današnje vreme jako važno imati mobilni telefon jer može da se dese iste stvari kao kad nije bilo mobilnog
ta tehnika je prouzrokovala napredak, stvorila zavisnost, kao droga(spadam i ja tu,naravno),Xex pa nema sta da delim svima je net sastavni deo zivota,mi koji smo ga imali pre bez neta znamo koliko ga sad tracimo,do neta je moglo reci da se zivi,poslednjih 25 godina je proslo za tren
nekad je bila prodavnica, sada je market, nekad je bio telefon sada je fon pa još smart, nekad nije bilo virtuale sada je ona "sve"Realno je primaran virtuelni zivot,to sto kao izadjemo na pice ili vidjanje s nekim i tamo smo na netu,viber,neko cackanje fona,odu na put aj da se slika,opet se gleda kroz ovo sranje ne dozivi se nista kao pre,odes u prodavnicu,dodjes gajbi sve vreme net,moze neko i da se skine ali tesko da moze naci istomisljenike kojima zivot ne zavisi od neta
ionako služe za najprimitivnije svrhemobilne telefone(smartfonove) bi zabranio
ej bre i po 14 minuta se čekalo na ZX SpectrumXex pa nema sta da delim svima je net sastavni deo zivota,mi koji smo ga imali pre bez neta znamo koliko ga sad tracimo,do neta je moglo reci da se zivi,poslednjih 25 godina je proslo za tren
ionako služe za najprimitivnije svrhe
slikanje kolega u krivini i lično medjunožje
a onda ga zaboraviš i neko nadje
i to se gurala celaprva mob kartica(broj) 063 me koštalo 90 dojč maraka + dopune kasnije
paprenoooo !!!!
a jbg. imao sam sreću pa sam poznavao "glavnog dilera za mobilne" pa sam uzimao mob kredit na 'recku'i to se gurala cela
sad cepkaš na nano format
i viśe nema ono: "ne mi žao na telefon nego SIM sa brojevi"
sad ti brojeve čuva Google
"žao mi telefon"
Bas tako, samo sto se cesto unesem u igru pa mi rucak zagori.Kao igricu da igram...
a večera ?Bas tako, samo sto se cesto unesem u igru pa mi rucak zagori.
Realnost se uvlači u virtuelni svet i obrnuto.Možete li da podelite realu i virtualu ?
Gde su granice ?
Kako se virtualno " ubija" nesanica??? Shvaćam za dosadu, ali kako će surfanje novom/ tabletom/ kapom dugo u noć pomoći u usnivanjuVirtuelno ubiješ dosadu i nesanicu ili nađeš sagovornika koji je zainteresovan za istu temu,ponekad saznaš novost.Ipak,kontakt uživo ništa ne može zameniti.Izbegavam korišćenje telefona kada se sa nekim nađem na piću,društvo isto to dobrim delom poštuje.Pošto viđanje uživo nije vaš svakodnevno treba dosta tema i događaja pretresti kad se vidimo.Virtelno smo se već čuli u međuvremenu.
nece uopste pomoci, jer ekran telefona ili laptop razbudjuje mozak, bolje je citati neku knjigu..Kako se virtualno " ubija" nesanica??? Shvaćam za dosadu, ali kako će surfanje novom/ tabletom/ kapom dugo u noć pomoći u usnivanju![]()