Koliko vi sebi kao muskarac dozvoljavate...

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Da vas zene tripuju kako moraju da svrse?

Recimo mene to ne muci, jer mislim da od 100 zena jedna samo svrsava, a ta koja svrsava je uvek brza od muskarca. A ove druge su sretne cim im se stavi.

Ja mislim da je zeni za psihicko stanje bitno samo da je usao, a sve ostalo je ono sto joj mozda i ne treba, zar ne?

Nekima i vise nego tesko

Sta tesko im je sto nemaju ribu ili se muce sto je riba nedostupna?

- - - - - - - - - -

Ja mislim da je zensko svrsavanje urbani mit.

Ja mislim da zena to ne moze napraviti, nego samo moze biti dovoljno luda da misli da to moze

- - - - - - - - - -

[SUB]E jesmo debili, sza se sta je svrsavanje. Da zena moze svrsiti nesto bi izbacila, ali onda ona vise ne bi bila zena nego muskarac[/SUB]

Zene UVEK glume orgazam.

Pre neku deceniju nisu ni znale sta je to, pa nisu morale da glume, nego su samo stenjale za vreme odnosa, od pocetka do kraja jednolicno...

Pricao mi deda koji se 12 X zenio....:mrgreen:

Ma naravno. Ja iz mog iskustva znam da zene mogu navlaziti i da to ne mogu. E sad ove sto ne mogu su uglavnom bile zene koje su promenile kita i kita. Verovatno od tih silnih kita vise im kita nije predmet vlazenja nego torbaju se eto tako da bi popunile prazninu

Ma naravno. Ja iz mog iskustva znam da zene mogu navlaziti i da to ne mogu. E sad ove sto ne mogu su uglavnom bile zene koje su promenile kita i kita. Verovatno od tih silnih kita vise im kita nije predmet vlazenja nego torbaju se eto tako da bi popunile prazninu

Ma da....

Neke se atko navlaze, da ti posle sve curi niz ruku, do lakta...

Matorke treba mazati vazelinom ili zecijom mascu da moze da uklizi...

Back