*Ljudmila*
Domaćin
- Poruka
- 3.269
Ma meni tu najviše smeta činjenica da se dete svesno pravi siročetom. On će zadovoljiti svoj ego i dobiti sina a ko će posle da čuva to dete? U najboljem slučaju on će poživeti još 10-15 godina. Majka tog deteta se očigledno upušta u to čisto koristi radi (sigurno joj se ne dopada čiča od blizu 70 :???
i kada njega ne bude odjuriće dalje da se nekome uvali dok još može. Već vidim scenario da će dete uvaliti meni i sestri da mu na smenu izigravamo roditelje. Lično mi to ne smeta, imam vremena, obožavam decu i mogu finansijski da podnesem bez problema ali smatram da je to pre svega nefer prema tom detetu ili deci (gospođa ima višestruku trudnoću i odbija da se uradi redukcija plodova (po cenu života) jer bože moj ne zna ko će tu biti muško
tkacio
. Puno sam se nervirala oko toga ali neću više. Kod nas u porodici se očigledno ženska deca ne uvažavaju i ne pitaju za mišljenje tako da ću da ćutim i trpim, sreća pa ne živimo zajedno
Sad mi je glavno da mu organizujem svadbu (poludeo pod stare dane, zove preko 100 gostiju a neće ni malo da se angažuje oko toga) pa neka posle radi šta zna
Šta ću kad sam dobra pa me svi koriste 
@ Tacataca, nemoj da brineš, to kod tebe će sigurno ispasti ok. Čim imate jedno dete znači da ste oboje zdravi i kompatibilni jedno sa drugim. Ako u međuvremenu niste imali nikakve intervencije i/ili infekcije ginekološkog tipa tu nema šta da pođe naopako. Znam da ne možeš da se opustiš skroz ali pokušaj barem malo da skreneš misli na nešto drugo.

@ Tacataca, nemoj da brineš, to kod tebe će sigurno ispasti ok. Čim imate jedno dete znači da ste oboje zdravi i kompatibilni jedno sa drugim. Ako u međuvremenu niste imali nikakve intervencije i/ili infekcije ginekološkog tipa tu nema šta da pođe naopako. Znam da ne možeš da se opustiš skroz ali pokušaj barem malo da skreneš misli na nešto drugo.