Koliko vas se vec rijesilo ljubimca ili ozbiljno misli o tome zbog ove enormne skupoce?

Mislim iskljucivo na benzince.
Doslo vrijeme da se odricem lancano jedne po jedne stvari koju sam volio. A ove cijene benzina nikad se nece vratiti na normalu,samo ce divljati.
Ovo je gorka istina koja ne važi samo za auto.
Ja na primer više ne kupujem "Nutelu". Otkrio sam da je "Eurokrem" sasvim ok, dok one kremove od 150 din nema šanse da jedem, odvratni su.
Auto mi treba i moram da ga imam, to jednostavno moram.
Šta će biti ne znam.

Ja na primer više ne kupujem "Nutelu". Otkrio sam da je "Eurokrem" sasvim ok, dok one kremove od 150 din nema šanse da jedem, odvratni su.
Šta će biti ne znam.
isto i ja,prije kupovao kvalitetno a sad gledam samo sta je na akciji,ali opet necu neko smece kupiti i da je za dzaba.
auto me sve vise frustrira,a necu ga prodati pa makar ga trajno garazirao kada ne budem vise imao za registracije,benzina,servisa..
:(

Nema tu odricanja, danas smo svi hendikepi ako nemamo auto. Svako od nas ili veliki broj će na najmanji kvar oterati auto kod majstora a neće uraditi neki medicinski pregled, redovan godišnji za sebe. Neka neko kaže da nije tako.
pa naravno da necu na pregled
dosta mi je cackanja mecke
uvijek se nadje nesto neocekivano
niti bi se onda upustao u zracenja,hemo
nema sanse
prije bih umro nego lego u bolnicu
lijepo moje auto uvijek mi je prece
iako i njega zanemarujem ako nesto nije mi puno vazno

Nema tu odricanja, danas smo svi hendikepi ako nemamo auto. Svako od nas ili veliki broj će na najmanji kvar oterati auto kod majstora a neće uraditi neki medicinski pregled, redovan godišnji za sebe. Neka neko kaže da nije tako.
Nije li to bolesno.
Auto pravi bogalje od ljudi...

Šta će biti ne znam.
Ja sam se prvo odrekao svih grickalica i slatkiša, pametno zar ne? Auto koristim pa koristim zna se za šta i pre sam šetao u krugu od par km. Znam šta rade najrađe bi bacao atomske bombe.

Nadam se da će rusi baciti atomske bombe na ameriku, australiju i jednu manju na london.

Back