Koliko vas godisnje kosta odrzavanje auta?

Mickey Fine

Aktivan član
Poruka
1.835
Kad sam prvi put uzeo auto jedan lik mi rece da je to sad ko da imam dete. Ne znam bas. :lol: Koliko vas u proseku godisnje kosta odrzavanje auta ne racunajuci registraciju i gorivo? Koliko ode na sine zamene i popravke? Ovaj dihtung, onaj dihtung, ovo sranjce, ono sranjce, mozda neka veca stvar? Tema se naravno odnosi na polovnjake. Recite iskustva.

Prosle godine me izaslo oko 500 evra, mozda malo preko.Zafarbavanje, zastita poda U pol gravitex, veoma kvalitetna + vosak po supljinama, gornje viljuske, nov hladnjak klime i dopuna klime, ulje i filteri x2, set kvacila, ventilator hladnjaka, napravio se neki kratak spoj pa crkavao osigurac. Za ovu godinu me cekaju kaisevi, prednji diskovi i plocice, i to bi bilo to, ako nesto ne iskrsne.

Ne puno.Meni bi nov auto mogao da traje 45 godina :D Malo vozim i pažljiva prema motoru,ne kočim naglo,držim odstojanje.... :D
Kupujem neko Nemačko ulje u servisu (koga nema u prodavnicama gde se kupuju ulja,filteri,svećice....) svećice i filter vazduha promenim sama.z:poz:

aauuu svaka cas ,, eehh kadbi ova moja bar 50 % odradila kao ti ,, jos pita elsi sipo gorivo

Back