Колико вам значи Нолетов успех ? (ово није спортска тема !)

Kolektivna šizofrenija širokih narodnih masa oko tog zabavljača,nema neki dublji značaj na život iskompeksiranog pojedinca,koji uz pomoć identifikacije sa Đokovićevim trofejima,leči svoje nagomilovane probleme.
Primetano je rast trenda Tenisa,kod kopaća kanala,pijačnih baba,i radnika gradske čistote.Al,lepo je da i oni znaju šta je bekend i forhend(jel se to tako piše)

Нисам питао хрватске цигане, јбт ... :huh:
Hrvatske cigane?!:pop:
Dečko,idi bolje vrati se na bensedin,uz stalnu lekarsku kontrolu.Vidiš da ti nije dobro,kad ne uzmeš dnevnu terapiju.Đoković nema efekat smirenja na tvoju psihu.

Pa, znači mi.

Rado gledam, slušam i čitam o velikim imenima i nacionalne, i svetske istorije, a on je savremen izvanredan lik i može se na licu mesta ispratiti.
Biti u toku sa njegovim podvizima mi je čak i uzbudljivo. Neki malci sutra mogu dobiti nešto kao Montevideo o Novaku, a ja imam priliku da to gledam...
Odličan je Novak. Fantastičan!
:zaljubljena:
Ne moram da budem tinejdžerka da bih bila sposobna da uživam u sitnicama koje život znače-umetnosti, književnosti, filmu, sportu...
To su valjda kategorije za koje čovek nikad nije ni suviše mlad, ni suviše star.

Каква група лузера ... ццц ... :huh:

Када одем на неки спортски догађај
у публици обавезно видим гомилу успешних људи,
политичара, глумаца, певача, бизнисмена ...

Такви људи су обавезно по мало ( некад и мало више ) сујеверни,
везују своју судбину за спортисте, спортске тимове ...

Овде нажалост нису такви
( а и ја нашао овде на пиздологији да их тражим !).

Ови овде јадници су оптерећени са "дал' има леба да се једе ?",
они мисле да су паметни кад се тако оптерећују !

А специјално мисле да су паметни кад провале,
да је Новаков успех само његов
и да они "нису овце" ...

Туго моја најтужнија ...
Ево вам химна :

Drago mi je kada pobedi ali mi njegov uspeh ne znaci nista

Znaci mi njen uspeh
i mogu da kazem samo jedno.. Bravo Jelena Ivančić

"Oko njenog vrata bila je bronzana, a potom i srebrna medalja na Internacionalnoj međunarodnoj olimpijadi.
Titulu najbolje matematičatke Evrope zavredila je u 2018. i 2019. godini. "

https://ssup.fr/srbijo-raduj-se-imas-najbolju-matematicarku-na-svetu/2/

Back