Koliko vam traje 1GB internet protoka?

mario80

Stara legenda
Poruka
75.611
Ne koristim društvene mreže, za posao imam jednu tekstualnu platformu, tu i tamo neka vajber vacap poruka. Za 1. Maj sam aktivirao 1 gb interneta globaltel (telekom lopovi) i to je nestalo isti dan.
1000002988.jpg

Surf 344mb, vajber i vacap po 5-6 mb. Ap za posao isto par mb.
1 gb nestao.

Žena ima 2 gb visi po ceo dan na društvenim mrežama mota one glupe vedeo klipove. Ne koristi wifi jer joj nema domet u celom stanu pa je nervira. Upravo se grebem o njen internet na f. Gori :poludeo:

Ne znam....dok nije bilo 3 4G znao sam...sad ne znam nista...

Imam 3 flat, ali ne znam nista....
Ako ukljucim znanje, tek onda cu se posvadjati sa celim svetom...Srpskim svetom sigurno..
Sve znalci , a dzukci, blage veze nemaju , znaju postapalice, znaju da objasne zasto si kriv, a ne zasto je nesto tako ili ovako..
Tako da ne mozes sa njima nikako..

ljudovi a što koristite ograničeni net? što ne uzmete neograničeni fiksna je cena i nije bitno na kom uredjaju ga koristite - šta će vam net van kuće? čak i vani na dosta mesta ima pristupnih tačaka ako vam baš zatreba za nešto...na poslu imate wi fi i tjt...

ljudovi a što koristite ograničeni net? što ne uzmete neograničeni fiksna je cena i nije bitno na kom uredjaju ga koristite - šta će vam net van kuće? čak i vani na dosta mesta ima pristupnih tačaka ako vam baš zatreba za nešto...na poslu imate wi fi i tjt...
Vikendica npr samo za to mi treba i po gradu da obavim posao inače radim od kuće.

Možda je na fruškoj gori skuplji internet nego u gradu?

Pa sta si ti na postpaid. Ja Sam se mora odkaciti od tih lopova. Jednom mi poslase racun 150 eur a izvadio njiovu karticu ubacio egipatsku. Kazu imali ste roming.lazovi I lopovi.
Sad u Svedsku isto Sam na pripejd i pashe mi osim kazem ti kad mi se cura nakaci na hotspot
Pa ja sam tu u Srbiji. Mada selim se i ja, ostalo mi pola godine ugovora a raskid skuplji nego svi računo do decembra što mi ostalo. Gori su od banke. Mora da se pazi jer odmah deru za pare to je tačno.

Back