- Poruka
- 388.720
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni smetaju, iako ih nema u direktnom mom okruzenju, jer zivim u elitnijem delu grada, ali kada ih vidim vidim da su prljavi i da se deru, dovoljno da me nerviraju, slicni su ciganima
Morate priznati da bas iritiraju, prljaju i mnogo ih je. Ajde da ih je manje pa da covek ne primeti, ali ovo je previse. U bloku 70 ne da ih ima nego je to strasno. Nasta im lice lokali, kako ostavlju posle okolinu... nije ih bas briga. Sta vi mislite???
pale gume kradu struju sa bandera, voze improvizovana vozila kojima ometaju saobraćaj, dernjaju se po prevozu, rovare po kontejnerima i razbacuju smeće oko njih. E to je problem i oni mi smetaju i te kako.
Da SMETA mi to sto ne izdaju fiskalne racune, stavri ne mogu da se vrate ako se raspadnu posle pranja, nema gde da se proba. U poslednje vreme su jako poskupeli robu(majice) i u onim malo sredjenijim buticima cena je slicna kao i cena u prodavnicama u Uscu (moze i da se proba i da se vrati sve to bez neprijatnih mirisa- a roba, ista!).