Koliko vam smetaju kinezi kod nas?

Evo ovako, rasista nisam, ali posle toliko godina doslo ih je toliko i nije problem u tome samo. Problem je i u nama tj inspekciji drzavnim organima sto sve to dozvoljavaju tako. Kinezi tu ni malo ne doprinose vec koriste priliku i rade sta im je volja. Cak su poceli i da se ponasaju bahato. Verujte mi jako bahato!!!

u mirijevu kinez otvorio veliku, svetlu, novu radnju. ima i nekoliko zaposlenih. sve mlade devojke i zene. jedna je iz mog komsiluka.

pravo da kazem malo mi je krivo. kako on uspeva da finansijski opstane na lokaciji gde su drugi propali, i sa robom koja je gotovo bezvredna? mora da ima nesto mutno. e to mutno kod kineza ne odobravam. ali nikada.

Ma nije mutno nista nego je narod beda pa misli da dobro prolazi ako je dzaba..a on to tamo ko zna kako dobija..mozda mu i dzaba daju samo da ga izbace iz zemlje

radio sam na pijaci par godina, znam kako ide. tesko je zaraditi 100 evrica. sve je moguce akp su povezani u mafijaske porodice, samo onaj na vrhu ima kintu i mecku, a ostali su slepci.

ali, to znamo i sami tako, ne trebaju nam kinezi

mislim, nikada sovinista i nacionalista nisam bio, extreman. rasista pogotovo nisam.

Morate priznati da bas iritiraju, prljaju i mnogo ih je. Ajde da ih je manje pa da covek ne primeti, ali ovo je previse. U bloku 70 ne da ih ima nego je to strasno. Nasta im lice lokali, kako ostavlju posle okolinu... nije ih bas briga. Sta vi mislite???

Jao ja sam oko Nove godine tamo otišla po prvi put i život mi se zgadio.
Em je štrokavo, em smrdi a u par navrata sam prošla pored lokala, čiji su vlasnici ručali - šta god ono bilo. Ne znam dal je gore što to ceo TC smrdi ili "ono što su jeli, dal kako izgleda i u čemu je "servirano", dal oni onakvi umazani od tog "čega god"

Sve u svemu, odvratni su!
fuj-1.gif

radio sam na pijaci par godina, znam kako ide. tesko je zaraditi 100 evrica. sve je moguce akp su povezani u mafijaske porodice, samo onaj na vrhu ima kintu i mecku, a ostali su slepci.

ali, to znamo i sami tako, ne trebaju nam kinezi

mislim, nikada sovinista i nacionalista nisam bio, extreman. rasista pogotovo nisam.

Све су то Тријаде. Јуче причам са другаром, каже локал од 30м2 неће нико да купи у Миријеву, а пара није велика, локација одлична...Кад неће нико, онда дођу Кинези, а Кинез до Кинеза, знамо шта то значи :lol:
Лично ми нешто не сметају, али ако бих шетао Кнезом, па неки од њих млати мачетом или моторном тестером, итекако бих имао много против.

Jao ja sam oko Nove godine tamo otišla po prvi put i život mi se zgadio.
Em je štrokavo, em smrdi a u par navrata sam prošla pored lokala, čiji su vlasnici ručali - šta god ono bilo. Ne znam dal je gore što to ceo TC smrdi ili "ono što su jeli, dal kako izgleda i u čemu je "servirano", dal oni onakvi umazani od tog "čega god"

Sve u svemu, odvratni su!
fuj-1.gif

Једу супу од резанаца, па у то додају живо јаје. Базд невиђени. Нисам био годинама у кинеском ТЦ.

Pa hranu jesam probao i jeo, stvarno jeste dobra samo nacin na koji oni jedu i gde je sve jedu nije bas primer neke kulture.

Sta su sve u stanju da urade i naprave da prodaju robu i na koji nacin to je strasno. Nije stvar samo gde su, ajd ima ih u b70, pancevo i td. ali stvar je u tome da svako kad tad dodje ili pozeli da dodje pa da vidi, al navukli su na sebe tako losu reputaciju da sad malo ko zeli da ih vidi, kupuje ili jede.

Back