KOLIKO VAM JE TREBALO DA ZABEBITE

EEEEEEEE, ja dajem sve od sebe da nezabebim...hehehehe, matane koristim nikakvu zastitu samo racunanje plodnih..i metoda vadi ga van (coitus interuptus) i sad mene zanima da li imaju zene koje su uspele na taj nacin da regulishu majcinstvo, znam da je ovo sasvim druga tema, smara me da otvaram posebnu sad zbog ovog pitanja koje ima veze s ovom temom.........

NIje da smo se nesto trudili ali kako smo izbacili kontracepciju "ostadoh u drugom stanju" za 3 meseca (u 30. godini) i to pored vrlo neredovitih ciklusa. MOj ginekolog je cak hteo da mi prepise kontraceptivnu terapiju kako bi mi se ciklusi regulisali i bio je vrlo skeptican u pogledu mogucnosti da zatrudnim. Da je bilo po njegovome ja bih se sada i narednih godinu dana "cistila" od hormona, ali...zeznuli smo ga. I tako sam ja 25.05. ove godine postala mama prelepog decaka. Samo napred...ove stvari se desavaju kada ste opusteni.

laloona:
EEEEEEEE, ja dajem sve od sebe da nezabebim...hehehehe, matane koristim nikakvu zastitu samo racunanje plodnih..i metoda vadi ga van (coitus interuptus) i sad mene zanima da li imaju zene koje su uspele na taj nacin da regulishu majcinstvo, znam da je ovo sasvim druga tema, smara me da otvaram posebnu sad zbog ovog pitanja koje ima veze s ovom temom.........

To je jedina nacin zastite koji sam ja koristila i do sada hvala Bogu nije omanula.
Pilule nisam koristila jer sam bila dugogodisnji pusac, mada doktori savetuju da i pored toga sto zena pusi bolje je da koristi pilule nego da radi prekid nezeljene trudnoce.
Za coitus interuptus kazu da nije dobar jer spermatozoidi mogu da se nadju u semenoj vodi koja se luci u toku seksa i ako si maler zaglavis od tih spermatozoida, sto se meni do sad nije desilo :mrgreen:
Kondom smo probali da koristimo ali nije neki osecaj, zatim nekoliko puta je puko tako da se nama i nije pokazao kao sredstvo zastite. Naravno da ne mislim da ga ne treba koristiti jer ima i kvalitetnih kondoma a za promiskuitetne osobe idealan je kao zastita od seksualno prenosivih bolesti.
U zadnje vreme razmisljam da stavim spiralu jer red je da i muz odmori malo od koitus interaptusa :D

Prvo sam jurila i jurila i jurila jedno 8 meseci.. i taman kad sam mislila nema nista, nikad necu biti mama... :) :) :) dobila sam moju srecicu, moju prvu ljubav, moju cerosavu.... A tog meseca me jezivo boleo stomak, jajnici, sta li .. i pomislila sam ma sad nema sanse, mislim, kad me tako boli, nema sanse da ostanem trudna... i upali!!!
Drugi put sam rekla, u stilu, kao ajde da probamo pa kad upali... bez panike i frke posto sam imala vec jedno... pa kad se desi desi... i iz cuga ubodem blizance!!! :)

laloona:
To ti nista nije sigurno,ja primenjivala 3 metode odjednom a rezultat moj sin prvenac :lol: :lol: :lol:

laloona:

evo ja uspela tako :)
neplanirano, naravno :)

Nama je za prvo dete trebalo sest meseci i moram priznati da sam imao uzasnu tremu.
Od momenta kada smo se dogovorili da idemo u avanturu pravljenja deteta ja sam odlepio.
Toliko sam se trudio da sve bude savrseno,da me ljubav mog zivota i dan danas zavitlava oko nekih gafova.
Za drugo ,posto sam silno zeleo cerku pobenavio sam jos vise i princeza je stigla posle osam meseci.
Da se nisam toliko trudio,mozda bi bilo i pre!

Goscica:
Puno! Kazu da se bebe ne prave iz glave, vec iz maximalne opustenosti.Chim ste pod presijom, nije dobro.Koliko god mozete - budite opustene, kazu da tada i bebe dolaze! :)
Da... i ja mogu da potvrdim ovu pricu. Mada nismo pravili bebu, ona je dosla jer je tako htela... ona je uhvatila jedan talas opustenosti pre nego sto je pocela frka oko planiranja vencanja :evil:
I posle je nastao pakao... ali nije uticalo na trudnocu, na srecu...

josh jedan ljubitelj korta...dobro dosho...

joooj meni tako kad vas chitam...frka...shta ako jednom i ja budem trebao da pravim dete a pokazhe se da ne mogu...uh...shta mi valja chiniti da sprechim da do toga dodje?...ima li neki narodni onako...za povetjanu plodnost?...al ne ono kao da mi se digne nego da treniram moshnice il shta vetj...neshto da se pije?...privija?...mazhe?

čula sam da treba zakačiti dva kamena, bela oblutka, da vise najmanje par sati dnevno, o mošnice...
ne znam kako, ali mora da ima neka fora.
i da se pije čaj, od koprive ali naglavačke...
opet nemam pojma kako , ali ako je tačno vredi sve pokušati.
i mazanje balegom, ali to mi nekako bljaks.

Back