koliko vam je glup horoskop ?

cikcak

Primećen član
Poruka
698
ja sam muškarac, i horoskop smatram glupošću, i mnogo me nervira kada neko krene da mi analizira datum, znak, planetu... a kada kažem " $ebo te horoskop, ja u to ne verujem, to je glupost, nerviraš me..." oni, to jest one kažu "pa to je baš u skladu sa tvojim znakom da tako misliš" :eek::evil::dash:

šta mislite vi, jel to samo ja tako osećam, ili je baš generalno muški da se to smatra glupošću ?

Glupo mi je da verujem u horoskop, al sam po sebi mi nije glup, i navukao sam se da iščitavam one dnevne nebuloze po novinam/sajtovima dok ne naletim na neki koji odslikava moje trenutno raspoloženje. Kad sam u depresiji il me sve mrzi tražim onaj koji mi savetuje da 'danas odmaram i posvetim se sebi', i tako... Mada oni baš i nemaju veze sa horoskopom sem što se tako zovu. Onu drugu kvazi nauku ne priznajem i smatram prekomplinovanom zabavom, ali se ne durim i naučio sam par detalja koji pomažu pri razgovoru sa onima koji u to veruju/žele da veruju/nalaze podršku, kako da se ubije vreme, tako i koje od njih treba zaobilaziti.

Nego, što im daješ podatke ako ti glupo?

ja sam muškarac, i horoskop smatram glupošću, i mnogo me nervira kada neko krene da mi analizira datum, znak, planetu... a kada kažem " $ebo te horoskop, ja u to ne verujem, to je glupost, nerviraš me..." oni, to jest one kažu "pa to je baš u skladu sa tvojim znakom da tako misliš" :eek::evil::dash:

šta mislite vi, jel to samo ja tako osećam, ili je baš generalno muški da se to smatra glupošću ?
neviđena glupost...
kad me pita koji sam znak pripadne mi muka, al ajde i nekako...al kad me pita za podznak, dođe mi da ga opalim u glavu...ja i ne znam koji sam podznak, nit me zanima...

Back