Koliko vam je bitno

da odmah po upoznavanju sa nekim, koga vec na neki nacin smatrate bitnim kontaktom, znate koji je horoskopski znak, odnosno podznak ?
Koliko su vam to neminovne smernice u interpersonalnim odnosima?

U kojoj meri svesno pristupate tome a koliko primecujete da je prisutno i mimo vase volje i namere?

I naravno, da li znajuci te navodno okvirne podatke o nekom, imate veci osecaj sigurnosti, vid upucenosti u tom kontaktu, komunikaciji, bilo koje vrste da je ?

(hvala na odgovorima:))

U astrologiji je svaka osoba unikatna, ukljucujuci i jednojajcane blizance. : }

Licno, bitno mi je da znam neciji natal s obzirom da lakse vidim da li osoba laze sebe ili mene. Takodje, izucavanje astrologije podrazumeva da pitam svakog sta je u horoskopu, mada izbegavam s obzirom da se ljudi olako zalepe i onda pocinju da traze "da im nesto kazem o sudbini" posto im fali samopouzdanja. E, onda im namerno nista ne dam u astroloskom smislu dok se ne opamete oko toga sta jeste, a sta nije astrologija.

U svakom slucaju kada osobi koja se bavi kompjuterima kazes da kupujes novi komp naravno da ce zeleti da zna se oko njega, kada kazes kuvaru za neko novo jelo ili drugaciju pripremu, naravno da ce zeleti da proba, kada kazes zubaru za novu tehniku lecenja naravno da ce zeleti da nauci. Sve ima svoje radoznalosti, a astrologija nije iskljuciva u tom pogledu.

Back