Koliko vam je bitno

forum romanum

Domaćin
Poruka
3.055
da odmah po upoznavanju sa nekim, koga vec na neki nacin smatrate bitnim kontaktom, znate koji je horoskopski znak, odnosno podznak ?
Koliko su vam to neminovne smernice u interpersonalnim odnosima?

U kojoj meri svesno pristupate tome a koliko primecujete da je prisutno i mimo vase volje i namere?

I naravno, da li znajuci te navodno okvirne podatke o nekom, imate veci osecaj sigurnosti, vid upucenosti u tom kontaktu, komunikaciji, bilo koje vrste da je ?

(hvala na odgovorima:))

Није ми битно, али кад сазнам волим да прочитам нешто о карактеристикама тог знака и о томе како нам се слажу знакови, баш да видим јел истина или није.

Obicno i ne znam u kojem su mi horoskopskom znaku djevojke . Evo , danas su se u svijetu rodila neka djeca koja imaju isti
horoskopski znak . Jel to znaci da ta djeca imaju iste karakteristike i da ce im biti ista sudbina ? Hajde da zamislimo neke
koji su rodjeni pre 90 godina na sutrasnji dan . Sta im kaze horoskop ? Da ce imati srece u ljubavi ? Nekima ce sutra doci unuci
u posjetu , neki ce rodjendan docekati sami a neki ce sutra umrijeti .

Ono,nije mi presudno,niti bi prekinuo druzenje i vezu,ali primecujem da ima dosta istine u tome (mislim na karakteristike znaka). Nekada iskoristim i to znanje da se dopadnem vise drugima :twisted: ili da bolje razumem njihove neke postupke. Uvek onako kroz pricu o godistu saznam i datum rodjenja i eventualno vreme i onda dodjem kuci i to sve lepo pogledam sta je. :D

Bitno mi je... Sto vise detalja znam, to bolje :) Moze da posluzi kao neobavezujuci razgovor ili da popuni pauze, posebno kada je neko nov u pitanju :) Osim toga, moze da i posluzi, recimo, ako je u pitanju Lav (znak/podznak), sigurna sam da je ignorisanje nesto najgore sto mogu da mu/ joj uradim :per:

da ne otvaram novu temu, nastavljam(o) ovom.

ubedjenja, verovanja, sve je to nesto sto, shodno licnosti stoji nad nasom mentalizacijom(pa onda emocionalitetom) u nasim akcijama,

pa vas pitam : da li je i u kojoj meri je senka na bilo koji vas odabir, spoznaja da sa datim partnerom niste kompatibilni, bilo da se radi o poslovnim, drugarskim, emocionalnim ili ljubavnickim vezama ?

ako vam sva astroloska tumacenja govore u prilog disonancije i vrlo mogucih nesuglasica, problema u vezi, praveci vam odbojnu sliku u startu, a zivot u datoj komunikaciji vam pokazuje upravo kontra, kakav ce prizvuk

sve to imati za vas i koliko cete se osecati (ne)optereceno tim? i naravno, obrnuto, kada svi astroloski pokazatelji govore u prilog tom kontaktu a vi kao rogovi u dzaku?

koliko vam strologija ucvrscuje, odnosno razvodnjava stavove?

ako nema uticaja, da li bas 100% nema?

ali me vrlo zanima zashto u nekim sluchajevima astrologija "ne radi"...
Практикант асторлогије залута и не види оно што треба да види.

Највреднији део астрологије није матиш, већ оно што су и традиционалисти сматрали уметношћу. Није свако подједнако добар уметник.

pa vas pitam : da li je i u kojoj meri je senka na bilo koji vas odabir, spoznaja da sa datim partnerom niste kompatibilni, bilo da se radi o poslovnim, drugarskim, emocionalnim ili ljubavnickim vezama ?

Ограничила си тему на партнера а партнере не користим већ партнерке. Са сенком сам усклађен, уколико видим преко астрологије да однос неће ићи како треба, ако је велика цена коју треба поднети зарад малог добитка, онда се удаљим или је пустим у свој микрокосмос на кратко да видим шта има рећи.

Раније сам водио своју политику и занемаривао упозорења али се обило о главу. Више не правим грешке и живот задњих пар година што се тиче жена је задовољавајући.

ako nema uticaja, da li bas 100% nema?

Астрологија има утицаја, ако се исправно схвати шта у ствари јесте астрологија, скуп свих сила од електромагнетних, гравитационих и других онда не може да делује или не делује. Она увек делује.

Volim da saznam znak/podznak onog sa kim komuniciram, i ukoliko razgovor traje sat vremena, onda to sigurno i saznam! Volim da "cujem" sta planete imaju da kazu o osobi, a onda da cujem i osobu! Pa, uporedjujem, zanimam se...:)
Ukoliko bih shvatila da funkcionisemo drugacije nego sto pokazuju nase karte...A funkcionisanje je pozitivno...Upustila bih se u rizik i odrzavala odnos do daljnjeg. Zato sto volim rizik. I zato sto bez njega nema ni uspeha.
Ako funkcionisemo negativno, a karte pokazuju da to moze da bude odlicno...Ne bih se upustala. Nemam strpljenja.

da odmah po upoznavanju sa nekim, koga vec na neki nacin smatrate bitnim kontaktom, znate koji je horoskopski znak, odnosno podznak ?
Koliko su vam to neminovne smernice u interpersonalnim odnosima?

U kojoj meri svesno pristupate tome a koliko primecujete da je prisutno i mimo vase volje i namere?

I naravno, da li znajuci te navodno okvirne podatke o nekom, imate veci osecaj sigurnosti, vid upucenosti u tom kontaktu, komunikaciji, bilo koje vrste da je ?

(hvala na odgovorima:))

naravno da nije bitno,da ljudi tako razmisljaju mozda neki ne bi bili ni zaceti :lol:

Back