Koliko su vam bitne riječ pjesme?

Veoma su mi bitne, u smislu da ih razumem. Za pesme na engleskom uvek skinem tekst (ako može da se nađe, jer za neke manje poznate i dalje ne može) i dodam ga u MP3 fajl. A i za domaće.

Ako govorimo o kvalitetu tekstova, svakako da preferiram kad je dobar, ali ako mi se pesma generalno dopadne (melodija, energičnost, ritam, solaža), a tekst joj nije nešto, i dalje može da prođe.

Da li većina ljudi muziku sluša zbog keči tonova, refrena koji se uvlače pod kožu, brutalnih rifova,impresivnih vokala ili možda bubnjeva koji kidaju?

Koliko su ljudima bitne riječi pjesme,i da li je prihvatljivo slusati dobru muziku sa tekstom koji je sranje?
Meni jesu najbitnije recikoje opisuju dogadjaj kroz pesu.U tome i jeste sustina dobre pesme.

A recimo, I will survive od Glorije Gejnor je disko pesma i nisam obraćao pažnju na reči jer je stvar za djuskanje (bila).

Tek kada je Cake napravio svoju verzoji, čuo sam reči jer je muzički deo bio bolja podloga za mene.

I ne, tekst uopšte nije pisan za peddere i lezbejke LGBT narod već su oni to prisvojili (ima cela priča kao i zašto se to desilo)

A recimo, I will survive od Glorije Gejnor je disko pesma i nisam obraćao pažnju na reči jer je stvar za djuskanje (bila).

Tek kada je Cake napravio svoju verzoji, čuo sam reči jer je muzički deo bio bolja podloga za mene.

I ne, tekst uopšte nije pisan za peddere i lezbejke LGBT narod već su oni to prisvojili (ima cela priča kao i zašto se to desilo)
Strava pesma :super:

Back