Koliko su ozbiljni/e forumasi,majke,supruge koje chatuju na krsti...

Sta mislite?
dosle da chatuju prodaju finocu a ono na pp ugovaraju divlji seks..jel se slazete dragi/e forumasi/ce?

Nisam tu, nikome da držim sveću. Apsolutno me briga, ko se venčava, razvodi, sastaje ili rađa. Ne zanima me abrovisanje ili praćenje onoga što em se ne tiče. Svako zna svoje. Svako šta radi, generalno... sebi na kraju svih krajeva (u) radi, kroz život. Niko nije mali, da nije punoletan, pa da ne zna, šta radi. Znači, sve što čovek radi kroz život, ima svoju odgovornost. Odgovornost za svoje postupke.

Generalno, smatram da ko je u braku, zauzet je, oženjen, znači deca, brak, žene, muževi...jednostavno ljudi da kažem zauzetog profila, ugrožavaju sebe u smislu, četovanja ili dopisivanja , u smislu intimne prepiske. Dakle, danas sutra, smtram da to možda može ugroziti neki porodičan život, emotivnu sigurnost. Da ne zvučim preoštro, ali tako mislim. Šta ti imaš tamo do mile volje, do sutra prekosutra da ćaskaš lupam sa neznancima a vamo muž kući, deca ili obrnuto..Po, meni nema smisla. U globalu, drugačije je, ko je slobodan a ko je zazet. Upravo, u smislu svog statusa, možeš se shodno tome i ponašati. Po meni je to ispravno.

:hvala:

Poslednja izmena:

Back