bvssv
Primećen član
- Poruka
- 756
ajde....i sad,1. stepen odgovara znaku ovna,2. bika,3. blizanca.....12.riba,nulti.....konja??
odakle znam,vidis da zbunjuje
nulti-ovan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde....i sad,1. stepen odgovara znaku ovna,2. bika,3. blizanca.....12.riba,nulti.....konja??
odakle znam,vidis da zbunjuje
Pa ne,kad pise nula i nesto cita se kao 1,na to sam mislio,ne moze biti ovan i 0 i 1.......npr kad pise 24 i nesto cita se kao 25,tako bi trebalo,logicno je.
Btw Stojanović gleda kao da je 1. stepen od 1.00 - 1.59 a u stvari bi trebalo da je prvi stepen od 00 - 00.59 i tako redom ... Tu se pristupi razlikuju.
Nije bitno kako ko racuna stepene logicno jeste da je prvi stepen od 0-1..itd...bitna je "teorija" da je taj nulti stepen sa svim odlikama znaka jako izrazenim?????????
jup , nula je absolutni pocetak znaci ovanma to je meni sve nesto bzvz....Ovan je i 0 i 1. ja mislim![]()
Ej a sta mislite o onoj teoriji povezivanja stepena sa znacima? Meni je malo bzvz, onda bi trebalo da ih bude 36...I kako se gleda Ovan, da li kao nulti ili prvi? Ja imam dosta toga na Venerinom stepenu, nesto i nisam umetnica.
![]()
stepeni su puno bitni kod fizickog izgleda![]()
Na 7.stepenu? Venera od znaka Vage?
Pravdoljubivost, potreba za objektivnoscu, posmatranje problema iz dva ugla (barem dva), ali i ratobornost,,,? Hm?
Ovo sam vec pisala na nekoj temi, ali da ponovim...
Uporedite dve osobe rodjene istog dana, u razmaku od nesto vise od sat vremena. Jednoj je ASC na 3 bika, gde je egzaltacija MO i debilitacija PL, a drugoj je ASC na 26 bika, tj. na Algolu...Uocavate li razliku???
Stepeni jesu sitnice na prvi pogled i bez njih se moze sasvim lepo protumaciti natal, a ako ste pocetnici, kada lepo savladate planete, kuce, vladare i aspekte predjite prvo na fiksne zvezde, pa onda na svaki stepen posebno. Imate Imsiragicevu knjigu "Tajne stepena zodijaka" - tu je o stepenima napisano verovatno sve (dobro, ne bas sve, uvek moze vise) sto se napisati moze, obradjen apsolutno svaki stepen pojedinacno i dati su primeri.
Stepeni pojasnjavaju celu sliku, "nijansiraju" polozaj planeta u znacima i kucama, nisu preterano bitni, ali nisu ni zanemarljivi ako ste bas resili da ucite astrologiju
To samo AC, a sta kaze za Bika?Hvala ti.
Ratobornost?!
![]()