Mozda tema nije najprikladnija za ovu grupu, ali smatram da nije lose da roditelji imaju uvid o to sta sve njihova deca gledaju u crtacima....

I tako...

I tako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, Naruto ispira mozak deci ... Svakako ...Disney crtani filmovi nemogu da se uporede sa danasnjim japanskim crtacima tipa (yu gi oh,naruto itd... )
Jeste, Naruto ispira mozak deci ... Svakako ...![]()
Ili sa renom i Stimpijem
''Inače ću naučiti vaše bake da sisaju jaja! ''
Davali su i Saut Park svojevremeno u tom terminu, i reklamirali su ga kao crtani o đacima trećeg razreda...Ren i Stimpi, baš kao i Simpsonovi, davali se u terminu od sedam do osam uveče, pre informativnog programa, odnosno u terminu koji je rezervisan za decu i mladu publiku. Saut park je druga stvar i ne ide u istu grupu sa ova dva prethodna.
Ili sa renom i Stimpijem
''Inače ću naučiti vaše bake da sisaju jaja! ''
Pa ne znam bas... I ja sam odrastala osamdesetih i devedesetih, i recimo da moji nisu mogli da mi priuste vecinu stvari koje su moji vrsnjaci tada imali, pa opet... ne mozes me strpat ni u jednu od tih tvojih kategorija.![]()
Nego da ne spamujemo vise... i dalje mislim da je najvise do roditelja a mnogo manje do crtaca i ostalih prilika, bilo finansijskih bilo ekonomskih.
Bezbedni? Kad sam ja bila mala gledali smo nindza kornjace, pravili nuncake i makljali se motkama po dvoristu... onda Hi-men!- pravili maceve i opet se makljali. Bilo je i tada "nasilnih" crtaca, pa ne znam da je iko od mojih drugara iz detinjstva postao ubica ili krimos.
Danas moje dete gleda sve crtace na koje naidje, progovorila je uz tv, naucila engleski uz cartoon... a ipak jos se nikad nije potuklo ni sa kim. To koliko ce dete biti nasilno i agresivno ne zavisi od crtaca vec od vaspitanja i okruzenja u kom zivi.