Колико сте љубазни према странцима?

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja se u BG osjecam kao stranac .Jednom sam morao ici u vodovod .Upalim motor i pici . Ne volim ici kolima jer
ne mogu stati na cesti i traziti informaciju .Komsija mi je otprilike objasnio gdje se ta uparava nalazi .
Picim ja ulicom Kneza Milosa i kad sam otprilike stigao , pitam na autobusnoj stanici za tu upravu vodovoda .
Od desetak osoba nije niko znao . Sva sreca pa je naisla neka bakica i objasnila mi da sam pedesetak metara
od zgrade . Zgrada mi je bila prakticno pred nosom .

ako se "ösjecas" pa i jesi stranac ! koji broj ti treba? kneza milosa ! ej pa jedna od najpoznatijih ulica bre i it pitas gde je...svasta sa tobom

Ono sto pitaju na to i dobiju odgovor ako umem da ih usmerim, gde je klub ulica ili sta vec. Medjutim ima i onakvih stranaca a najvise ih mozemo videti u kafani znak pitanja kod saborne crkve gde se ponasaju krajnje zivotinjski. Izuvanje, noga preko stolice kao u svojoj kuci i takve stvari. Ili kad su kojekakve manifestacije u gradu tek onda vidim kakve zivotinje ulaze u zemlju. Normalno ovo sto sam napisao nista nisam generalizovao vec samo veci mi utisak ostavljaju ti ne mogu ih nazvati ljudima kako i u kakvom stanju mogu ici ulicom od normalnih civilizovanih ljudi.

Back