Колико сте љубазни према странцима?

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Седите у кафићу и поред вас друштво.Странци.Питају вас да им објасните нешто, а ви?
Објасним им.
Петком после подне на РТНС(заборавио сам да ли на првом или другом програму, али погледај на телетексту) емисија ,,Наши странци".
Веома су пријатно изненађени људима, и доста разочарани службама.

Седите у кафићу и поред вас друштво.Странци.Питају вас да им објасните нешто, а ви?

Ma kod nas u selu se ne ide u kafanu, visimo pred prodavnicom u centru i cepamo pivcugu iz gajbe kao Indijanci sa Anda... a strancima ne pomazemo, jer ne znamo sta nas pitaju, ne razumemo ih...

Ja se u BG osjecam kao stranac .Jednom sam morao ici u vodovod .Upalim motor i pici . Ne volim ici kolima jer
ne mogu stati na cesti i traziti informaciju .Komsija mi je otprilike objasnio gdje se ta uparava nalazi .
Picim ja ulicom Kneza Milosa i kad sam otprilike stigao , pitam na autobusnoj stanici za tu upravu vodovoda .
Od desetak osoba nije niko znao . Sva sreca pa je naisla neka bakica i objasnila mi da sam pedesetak metara
od zgrade . Zgrada mi je bila prakticno pred nosom .

Ja se u BG osjecam kao stranac .Jednom sam morao ici u vodovod .Upalim motor i pici . Ne volim ici kolima jer
ne mogu stati na cesti i traziti informaciju .Komsija mi je otprilike objasnio gdje se ta uparava nalazi .
Picim ja ulicom Kneza Milosa i kad sam otprilike stigao , pitam na autobusnoj stanici za tu upravu vodovoda .
Od desetak osoba nije niko znao . Sva sreca pa je naisla neka bakica i objasnila mi da sam pedesetak metara
od zgrade . Zgrada mi je bila prakticno pred nosom .

Zato sto od tih desetak koje si pitao, niko nije iz BG-a.

Back