lider
Poznat
- Poruka
- 7.767
Седите у кафићу и поред вас друштво.Странци.Питају вас да им објасните нешто, а ви?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Објасним им.Седите у кафићу и поред вас друштво.Странци.Питају вас да им објасните нешто, а ви?
Седите у кафићу и поред вас друштво.Странци.Питају вас да им објасните нешто, а ви?
Ma kod nas u selu se ne ide u kafanu, visimo pred prodavnicom u centru i cepamo pivcugu iz gajbe kao Indijanci sa Anda... a strancima ne pomazemo, jer ne znamo sta nas pitaju, ne razumemo ih...
...imam tešku ruku...sem ako su žene u pitanju.А ако је странац неко из бивше Југе?
...imam tešku ruku...sem ako su žene u pitanju.
...imam tešku ruku...sem ako su žene u pitanju.
Сутра група Хрвата у једном кафићу у Кнезу гледа утакмицу.
Ко ли ће ту да буде љубазан?
Ja se u BG osjecam kao stranac .Jednom sam morao ici u vodovod .Upalim motor i pici . Ne volim ici kolima jer
ne mogu stati na cesti i traziti informaciju .Komsija mi je otprilike objasnio gdje se ta uparava nalazi .
Picim ja ulicom Kneza Milosa i kad sam otprilike stigao , pitam na autobusnoj stanici za tu upravu vodovoda .
Od desetak osoba nije niko znao . Sva sreca pa je naisla neka bakica i objasnila mi da sam pedesetak metara
od zgrade . Zgrada mi je bila prakticno pred nosom .