Branimir76
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Od Commodore-a 64.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bilo pre kompova tu negde 1980Jel se ovo računa?
Pogledajte prilog 814011
I ja isto u to vreme. Baš ovo sa slike. Početak gejminga.To je bilo pre kompova tu negde 1980
Dobio je moj drug od oca iz Svedske nije bilo ovde da se kupi...
Ako si se rodio 80 i neke, sigurno ceo zivot... kad smo mi rodjeni oko 70e, morali da cekamo do 1981.Ceo život?
To sam igrao na automatima, scramble, tankzone space invaders i ne secam se dalje...od kada sam kao malac dobio atari 7800 konzolu i 3 igrce, a jedan je njih bila PACMEN .
Pogledajte prilog 1467569
Nije već si previše nemaštovit. Za igrice je potrebna mašta. Ko je maštovit nema šanse da se odupre mogućnosti da živi u paralelnom svetuMnogo me je sramota ali ja nikada nisam igrao igrice a ceo život sam s kompjuterima. Čudo jedno, ali ič me ne privlače...Mora da sam nenormalan.
И јао сад си ме подсетио на игру моје младости
Mesecima sam je igrao i uživao.И јао сад си ме подсетио на игру моје младости![]()
Jesi igrao elite2 frontier ili elite3 first encounters, koji je isto kao 2 samo sto ima pricu?Mesecima sam je igrao i uživao.
Ne. Igrao sam posle na Amiga 500 isto Elite ali je bila bolje urađena, sa više misija itd. Ni tada me već nije držala i meseci koje sam proveo na C64 Eliti se nikada nisu ponovili ni sa jednom drugom igromJesi igrao elite2 frontier ili elite3 first encounters, koji je isto kao 2 samo sto ima pricu?
Pogledajte prilog 1475067Pogledajte prilog 1475068Pogledajte prilog 1475069
Pa da, to je tad bilo novo, vise smo se unosili u igre.Ne. Igrao sam posle na Amiga 500 isto Elite ali je bila bolje urađena, sa više misija itd. Ni tada me već nije držala i meseci koje sam proveo na C64 Eliti se nikada nisu ponovili ni sa jednom drugom igrom
Taj osećaj, miris C 64, zvuk kasetofona, učitavanje pozicije... snimanje... stigao sam do Deadly statusa. Nisam postao Elite nikad![]()