Koliko ste devojaka deflorisali ???

Ha ha... mrka kapa ... pa normalno .
Pravi hebaci rade radnju i ne dangube po forumima , a josh i manje se hvale time
Cisto sumnjam da ce iko da se javi ovde i opali cifru vishe od 1 , a ako je vishe od 1 verovatno laze ili ne pamti dobro ...
Nekoliko najvecih frajera iz mog vremena koji su pravili dar mar po komshiluku i gimnaziji i mogli bi da se pohvale cifrom ...niti nema na facebooku ,twiteru i vakim forumima ... zashto li...

Ha ha... mrka kapa ... pa normalno .
Pravi hebaci rade radnju i ne dangube po forumima , a josh i manje se hvale time
Cisto sumnjam da ce iko da se javi ovde i opali cifru vishe od 1 , a ako je vishe od 1 verovatno laze ili ne pamti dobro ...
Nekoliko najvecih frajera iz mog vremena koji su pravili dar mar po komshiluku i gimnaziji i mogli bi da se pohvale cifrom ...niti nema na facebooku ,twiteru i vakim forumima ... zashto li...
Sinko, promenilo se mnogo šta u današnje vreme.
Sada najbolje ženske vise po forumima, a gde ima plena navraća i divljač.

... gde ima plena navraca i divljac ... coek ce da uci poslovice dok je ziv ...
Izvinte me mnogo druze sajberhebacu ...pobrkao sam loncice pa sam mislio da je pitanje koliko ste devojaka deflorisali , ...al na javi ..

Inace ovde ona rabota ide po principu ... hebasmo ,hebasmo i na kraju suva ku.rca ostadosmo ...

Back