Koliko ste autodestruktivni u ljubavi

Uzivaj u zivotu..
Kad volis voli do kraja..
Kad tucas uradi to do jaja..
Kad pijes I kad se bijes nemoj da se stidis..
Sledi srce I pusti zivot da tece..u svakom slucaju uvek cemo se kajati..;) ali ovoga puta za ceo zivotni vek je to samo delic neceg lepog ...
sto nam se desilo I nije mi zao.:)

Ne bežim nikad od ljubavi i ne tamničim sebe na taj način.
Da li ću hrleći ka njoj da se sapletem, povredim i rasturim u deliće ponekad, ne razmišljam.
Samo putovanje je lepo :)

il te nista nije potreslo u zivotu il si neverovatno hrabra u sv sl bravo:)

- - - - - - - - - -

Uzivaj u zivotu..
Kad volis voli do kraja..
Kad tucas uradi to do jaja..
Kad pijes I kad se bijes nemoj da se stidis..
Sledi srce I pusti zivot da tece..u svakom slucaju uvek cemo se kajati..;) ali ovoga puta za ceo zivotni vek je to samo delic neceg lepog ...
sto nam se desilo I nije mi zao.:)

a h pesnicka dusha:lol:
a ako nekog unistis usput...ne ide to hero tako ajd da se uziva bez posledica..;)

Nemoguce je predvideti..
Sastavni deo zivota je I to;)

moze vecina stvari da se predvidi..recimo da ces povrediti nakog ako varas jer niko nije malinda moze da zanemari posledice svog ponasanja..recimo ako znas da si u nekom fazonu losem mozes da predvis da nisi u tom trenu podoban za vezu..i nevezano za ljubav ljudi da hoce mogu lako biti odgovorni...nego se svi prave da ne vide posledice ili uzricni niz koji je doveo do njihove srece..ili ih bas briga..recimo moz da budes zena lepo komotno da zivis i da ne razmisljas da je osnova tvoje komitnosti to sto ti muz unistava tudje zivote,tj recimo u ovom primeru ili u primeru varanja ljudi zanemaruju posledice sve dok se sa njima direktni ne suoce,a i tad se trude da ne vide..u sv s odmaknula sam debelo od teme:lol: al ne kazem ja da treba ocekivati da mozes da isplanjras zivot do tacnina to je nemogice,ima ona covek napravi planove a bog se smeje;)
ali mislim da ko hoce moze biti odgovoran samo je stvar u tome sta ti je na prvom mestu..;)

i koliko bezite od nje..i sto?da li najcesce sami sebe sabotirate i kad covek prekida taj proces?kad zavoli sebe kad prihvati strahove....?i da li su to strahovi da se ne razboli opet dusa ili strah od srece kod onih koji na nju nisu navikli,ili sta drugo?

.......
....
..
I ljubav je nesto za sta postoji odredjeno vreme, kad se ti neki rokovi probiju preostaje samo umor, rezigniranost... Treba nekoga zavoleti dok je covek mlad, dok je optimista sa pokricem, kasnije od toga nema nista... osim frustracija koje unistavaju...

I ljubav je nesto za sta postoji odredjeno vreme, kad se ti neki rokovi probiju preostaje samo umor, rezigniranost... Treba nekoga zavoleti dok je covek mlad, dok je optimista sa pokricem, kasnije od toga nema nista... osim frustracija koje unistavaju...

nista se ne slazem s tobom...kakvo vreme, kakvi rokovi...frustracije su u samom coveku, nevezano za ljubav

jao ti jos nisi nasao neku vojvodjanku da te zaludi,peaces ti dr pricu kad se to desi:mrgreen:
kad vidis kad umor nestane..XD

Back