Koliko ste autodestruktivni u ljubavi

Gost377586

Veoma poznat
Poruka
11.136
i koliko bezite od nje..i sto?da li najcesce sami sebe sabotirate i kad covek prekida taj proces?kad zavoli sebe kad prihvati strahove....?i da li su to strahovi da se ne razboli opet dusa ili strah od srece kod onih koji na nju nisu navikli,ili sta drugo?

.......
....
..

Poslednja izmena:
Sad treba da pisem roman o svojoj zivotnoj prici :mrgreen:

Bezim cesto, ma ni ne pokusavam.
Jednostavno, mislim da imam neke falinke i da ljudi nece da se zezaju sa time, niti da trpe to, ili da ce pobeci glavom bez obzira cim vide da ne funkcionisem kako treba.
Tako da, verovatno je strah od odbacivanja, kada se nekom otvoris, pokazes pravo lice, sa svojim slabostima, tripovima u nadi da te taj neko prihvati i razume, a ona te pogleda bledo i vidi da nema vajde.

Sad treba da pisem roman o svojoj zivotnoj prici :mrgreen:

Bezim cesto, ma ni ne pokusavam.
Jednostavno, mislim da imam neke falinke i da ljudi nece da se zezaju sa time, niti da trpe to, ili da ce pobeci glavom bez obzira cim vide da ne funkcionisem kako treba.
Tako da, verovatno je strah od odbacivanja, kada se nekom otvoris, pokazes pravo lice, sa svojim slabostima, tripovima u nadi da te taj neko prihvati i razume, a ona te pogleda bledo i vidi da nema vajde.

E meni je narocita poslastica kad mi se veza tako zavrsi, a bilo je par puta. To je dokaz da nije bilo ljubavi sa njene strane.
C'est la vie, sta fali da se bas tako nesto desi. Uvek mi je slatko kad se veza tako zavrsi tako sto me ona smatra jednom vrstom blesavka.
E a kad me hoce bas mnogo, toga se malo plasim.:sad2:

E meni je narocita poslastica kad mi se veza tako zavrsi, a bilo je par puta. To je dokaz da nije bilo ljubavi sa njene strane.
C'est la vie, sta fali da se bas tako nesto desi. Uvek mi je slatko kad se veza tako zavrsi tako sto me ona smatra jednom vrstom blesavka.
E a kad me hoce bas mnogo, toga se malo plasim.:sad2:

ako si ozbiljan,onda why?
imam osecaj ko da se ljudi sve vise plase da budu srecni,tj tu nema bas onog straha sta ako krene naopako vec cisto strah od srece tako mi deluje...tj ono pomire se sa trenutnim stanjem i onda dodje neko sa drugacijom pricom koja im prodrma sistem...

ako si ozbiljan,onda why?
imam osecaj ko da se ljudi sve vise plase da budu srecni,tj tu nema bas onog straha sta ako krene naopako vec cisto strah od srece tako mi deluje...tj ono pomire se sa trenutnim stanjem i onda dodje neko sa drugacijom pricom koja im prodrma sistem...

Zato sto nisam ozbiljan, a ako cekam da se desi neka jaka ljubav da bih usao u vezu sa nekom onda mogu da budem solo godinama, a bilo je i takvih perioda.
Moje jednogodisnje samovanje je okoncao odgovor na pitanje iz ove teme. (ne ova tema konkretno vec sam isto pitanje i sebi postavljao)
http://forum.krstarica.com/showthread.php/699759-Ne-osecam-nista

Zato sto nisam ozbiljan, a ako cekam da se desi neka jaka ljubav da bih usao u vezu sa nekom onda mogu da budem solo godinama, a bilo je i takvih perioda.
Moje jednogodisnje samovanje je okoncao odgovor na pitanje iz ove teme. (ne ova tema konkretno vec sam isto pitanje i sebi postavljao)
http://forum.krstarica.com/showthread.php/699759-Ne-osecam-nista
mrzi me sad da trazim tvoj kom,al za ovo sto je napisla riba:
po meni dusa treba neko vreme da odboluje,i da se oporavi od sloga a za to vreme nece novi nista promeniti te je i normalno da ne moze u pocetku da se oseca nesto prema drugom ako se podsvesno jos pati za starim...
e sad problem je jer u zavisnosti od jacine veze zavisi i trajanje bolovanja..

Back