Колико Србија зарађује од ратова по свету?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.750
Дакле,

имамо тезу наших драгих колега русопушаџија да Амери намерно праве ратове и сукобе по свету да би зарађивали од продаје наоружања.

То је и честа тема Холивудских филмова у којима успешни бизнисмени продају оружје локалним племенима.

Србија нема неку развијену индустрију, али оно што имамо развијено од индустрије јесте наменска индустрија.

Колики профит Србија остварује од продаје наоружања дивљим племенима по свету, и имамо ли право да замерамо Америма на продаји наоружања у којима ће се браћа убијати у грађанским и осталим ратовима, ако и ми сами зарађујемо солидну кинту од таквих производа?

Ja imam neku informaciju da je SDPR toliko prodao koliko srpske fabrike ne mogu da proizvedu. Imam neke prijatelje koji se time bave, kazu fabrike nemaju strucnjake za eksploziv koliko ugovora imaju. Istovremeno, ti isti radnici su strajkovali zbog malih i neisplacenih zarada. To nam govori da je neko uzimao kajmak. A posto se na oruzju zaradjuje mnogo vise nego na drogi, u pitanju su milijarde u cvrstim valutama.
E sad to su informacije iz licnih poznanstava sa ljudima iz Srbije, kakva je stvarna i siroka slika, to zna verovatno samo vrh vojske i politicki vrh drzave

581182

Jel ovo AFRO-GEY svadba??? Ova mlada (ili MLADAC?!) ima ramena i ruke ko Prlainović!
A vidi ovog prvog, ima ZOMBI LUTKU ZA POJASOM!!! xaxaxaxax!!!
A onaj u sredini moro I TROMBLON da ponese!
....
Zahvalite nebesima na SREDOZEMNOM MORU!!!!!!!
I na pustinji sve do Turske i na turskim bezvodnim planinama i neprohodnom Kavkazu!

Колики профит Србија остварује од продаје наоружања дивљим племенима по свету, и имамо ли право да замерамо Америма на продаји наоружања у којима ће се браћа убијати у грађанским и осталим ратовима, ако и ми сами зарађујемо солидну кинту од таквих производа?

Разлика је фундаментална. Једна је ствар да ја продајем сузавац, а друга је ствар да организујем ликове да ти силују жену, да би онда потрошила тај сузавац и купила нови, или пак нешто боље и јаче.

Дакле,

имамо тезу наших драгих колега русопушаџија да Амери намерно праве ратове и сукобе по свету да би зарађивали од продаје наоружања.

То је и честа тема Холивудских филмова у којима успешни бизнисмени продају оружје локалним племенима.

Србија нема неку развијену индустрију, али оно што имамо развијено од индустрије јесте наменска индустрија.

*******i su primetili jednu neverovatnu zakonitost: gde god Amerika ide da uvede ljudska prava - nadju naftu!?

To je mit da samo Ameri i Zapad žive od prodaje naoružanja i nekakvih ratova po svetu. Praktično ko god može da zaradi nešto od država pa makar i od najcrnjih bandi proda im oružje, da li crno ili legalno, manje bitno. Dakle i Srbi i Rusi, Kinezi, Indijci...
Al sta ces kad Srbi to premjeravaju "logikom srca"? A ne pameti.

*******i su primetili jednu neverovatnu zakonitost: gde god Amerika ide da uvede ljudska prava - nadju naftu!?
Баш чудан феномен, крену да уведу демократију и заштите људска права и упс, нађу нафту, па онда укину демократију и почне их болети позадина за људска права јер демократија и људска права штете експлоатацији нафте јер би неко могао постави на пример питање екологије што драстично повећава цену експлоатације нафте и онда јадни богаташи то морају из свог џепа платити.

Back