Koliko se razlikujete od nika kojeg ste izgradili na forumu?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.162
Nešto me zanima :)
Slika i prilika ili alter ego?

p.s. ako je skoro bilo spojte, ne zalazim često u Svaštaru.

1696519926440.png

Nije mi bila namera da budem Bambi. Tako su me poceli zvati, a na kraju je bilo je prakticno da ga promenim, jer je vec postojala jedna Bambina koja je ranije pisala, pa su nas cesto mesali.
Mada je zanimljivo to sa promenom, jer mi je tata govorio da sam „Tatin Bambi.“

Austrijanci imaju kao neku zezalicu sa srnama. :D
„Bila je kao srna…“
- „Tako plaha?
„Ne. Imala je tanke, krive i dlakave noge.“

Slika i prilika ili alter ego?
Slika i prilika.
Ne mogu da napišem nešto što ne mislim, i što ne bih rekla i u razgovoru uživo.
Dobro, AI me je malo ulepšao za potrebe avatara.
Zameram sebi malo jer me sentiment ponekad povuče pa podelim ovde sa vama više intimnih razmišljanja, sećanja i osećanja, nego što to uživo ikada radim, ali sve računam-ko ima vremena, pročitaće, ko nema-pretrčaće... a za divno čudo, niko mi još nije sugerisao da mi je bolje da počnem da pišem dnevnik umesto što ovde dopuštam sebi da gnjavim. :D

Kao što rekoh, prvo sam bila nesnađena, dok se nisam snašla i počela da uzvraćam sve što mi padne na pamet, direktno, pokušavajući da se izborim za svoje mišljenje, na vikingški način, kao i Lagertha ;) P.S. Ko je gledao seriju Vikings zna o čemu pričam :mrgreen:
koji sam ja kreten, pa ja uopšte ne znam da si ti bila Nesnađena.. :rumenko:
Eto koliko pratim šta se dešava :roll:

ja takođe. inače ne volim da pričam o sebi. možda je to neka nadoknada za realan život?
Kod sebe to pripisujem više urođenoj sklonosti da se pismeno oduvek potpunije izražavam nego usmeno. Drugo, chat, pričaonice, forumi... to unapred znači da ljudi koji su online imaju vremena i volje da razgovaraju. U realnim uslovima postoji ustručavanje, prosto-elementarni osećaj da nije vreme ni mesto da sa datim ljudima, ma koliko nam bliski, razgovaramo baš o "tome i tome". :)

Back