- Poruka
- 41.162
Nešto me zanima 
Slika i prilika ili alter ego?
p.s. ako je skoro bilo spojte, ne zalazim često u Svaštaru.

Slika i prilika ili alter ego?
p.s. ako je skoro bilo spojte, ne zalazim često u Svaštaru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš da uživo kada ne pričaš na neke teme si normalniji?To sam ja za sagovornike,uzivo ne pricamo na ove teme pa se moze videti i nesto normalno
a ja sam se baš pitala što si ManastirkaParodija od nick-a,...u rl-u sam totalna antialkoholičarka.![]()
Slika i prilika.Slika i prilika ili alter ego?
ja takođe. inače ne volim da pričam o sebi. možda je to neka nadoknada za realan život?Zameram sebi malo jer me sentiment ponekad povuče pa podelim ovde sa vama više intimnih razmišljanja, sećanja i osećanja, nego što to uživo ikada radim,
koji sam ja kreten, pa ja uopšte ne znam da si ti bila Nesnađena..Kao što rekoh, prvo sam bila nesnađena, dok se nisam snašla i počela da uzvraćam sve što mi padne na pamet, direktno, pokušavajući da se izborim za svoje mišljenje, na vikingški način, kao i LagerthaP.S. Ko je gledao seriju Vikings zna o čemu pričam
![]()
Kod sebe to pripisujem više urođenoj sklonosti da se pismeno oduvek potpunije izražavam nego usmeno. Drugo, chat, pričaonice, forumi... to unapred znači da ljudi koji su online imaju vremena i volje da razgovaraju. U realnim uslovima postoji ustručavanje, prosto-elementarni osećaj da nije vreme ni mesto da sa datim ljudima, ma koliko nam bliski, razgovaramo baš o "tome i tome".ja takođe. inače ne volim da pričam o sebi. možda je to neka nadoknada za realan život?
s t v a r n o? hehePaula, samo da ti kažem, mislim da sam te srela na nekoj od pl. akcija.
Nisam zaboravila Nesnađenu, ali imam utisak da je Lagerta oduvek ovde... nešto kao, i pre Nesnađene...koji sam ja kreten, pa ja uopšte ne znam da si ti bila Nesnađena..
Eto koliko pratim šta se dešava![]()