Koliko se promeni odnos sa partnerom kada dodje beba?

prva godina bebe je najteza, cini mi se
na zeni ogromna obaveza, i preterani poriv za bebom, i zelja da je sa bebom non stop
muskarac se u pocetku oseca zapostavljen, i izgubljen
dobar nacin je da je tata ukljucen u aktivnosti s bebom od pocetka (kupanje, setnja, igranje)

ono sto se medjutim menja jeste - imate svoje dete i vas odnos je dobio jednu neverovatnu dimenziju
pocecete da postavljate svoje uloge oca i majke i dogovaracete se oko vaspitanja i zajednickih odluka, vas odnos ne samo sto postaje sadrzajniji, on definitivno dobijao jedan novi zaokruzen smisao

roditeljstvo je ono sto vas od porodjaja pa nadalje ceka, a to je zajednicki posao i svakako da ce vas mnogo vise i zbliziti i pribliziti

Uf, meni je sve to jako tesko palo. Zahtevna beba, ja bolesni perfekcionista... ne mogu da postignem sve i da hocu, a htela sam, i to sve sama bez icije pomoci, muz podrska al nedovoljna... i za sve je on jadan bio kriv, sto mi nije pomogao oko toga( a ja nisam dozvoljavala) a oko ovoga mi pomogao, al nije bilo dobro, ja bih to bolje. A beba ne shisha ni mene ni njega ni 2% :lol:... urla dan i noc. I onda si nekako bespomocan i ne znas sta ces pa opet vadis muzu oci. :lol: Srecom, sve je doslo na svoje... posle godinu dana. :lol: Istrpeo je jadnicak sve. Uf, bas los period. :sad2:

Back