- Poruka
- 1.954
Tehno razbija viruse .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta da se radi,propisi su najavljeni dosta ranije.Šteta je,ali ko te pita.Gledao sam kako jedna amerikanka plače jer su je vratili sa olimpijade, kaže sve sam uradila kako ste tražili, vakcinisala se, držala razmak...
naravno da moraju da se pridržavaju propisa. žao mi je te amerikanke ko čoveka jer se dugo spremala. A nije ona jedina.Šta da se radi,propisi su najavljeni dosta ranije.Šteta je,ali ko te pita.
Jbg, kad ljude ozrače iz svemira imaju slične simptome.Gledao sam kako jedna amerikanka plače jer su je vratili sa olimpijade, kaže sve sam uradila kako ste tražili, vakcinisala se, držala razmak...
Možda je prebrodio koronu,a nije ni znao.naravno da moraju da se pridržavaju propisa. žao mi je te amerikanke ko čoveka jer se dugo spremala. A nije ona jedina.
Za razliku od nje, jedan njihov olimpijski plivač nije hteo ništa da rizikuje pa ni da dobije vakcinu kad je u naponu snage. Eno ga još je tamo, ništa mu nije.
Ne verujem. Čitao sam da je u naponu snage i nije hteo da rizikuje da ga vakcina omete. uradio je test na ulazu i već po protokolu kad god trebaMožda je prebrodio koronu,a nije ni znao.
Ti testovi su problem.A kako da se zaraze kad su svi radili test na ulazu i pokazali da su vakcinisani,isto tako sad na olimpijadi 140 njih zarazeno,KAKO kad nisu u zemlju mogli da udju nevakcinisani i opet im radise testove
ili preležanoj koroniTi testovi su problem.
Ne znam kako funkcionišu ali nisu pouzdani ni malo.
Ja bih samo potrvde o vakcinama prihvatao
Pa zato i kažem,jak čovek,mlad i možd nije ni osetio ranije da je imao koronu,pa ima anti tela.Ne verujem. Čitao sam da je u naponu snage i nije hteo da rizikuje da ga vakcina omete. uradio je test na ulazu i već po protokolu kad god treba
Sve zavisi od organizma...naravno da moraju da se pridržavaju propisa. žao mi je te amerikanke ko čoveka jer se dugo spremala. A nije ona jedina.
Za razliku od nje, jedan njihov olimpijski plivač nije hteo ništa da rizikuje pa ni da dobije vakcinu kad je u naponu snage. Eno ga još je tamo, ništa mu nije.
Pa ni ova tema nije za muziku nego za taj pdf...
ako išta, trebao sam da otvorim na Zanimljivostima.Pa ni ova tema nije za muziku nego za taj pdf...