Koliko se ljudi zarazilo koronom na EXIT festivalu?

Šta da se radi,propisi su najavljeni dosta ranije.Šteta je,ali ko te pita.
naravno da moraju da se pridržavaju propisa. žao mi je te amerikanke ko čoveka jer se dugo spremala. A nije ona jedina.
Za razliku od nje, jedan njihov olimpijski plivač nije hteo ništa da rizikuje pa ni da dobije vakcinu kad je u naponu snage. Eno ga još je tamo, ništa mu nije.

Gledao sam kako jedna amerikanka plače jer su je vratili sa olimpijade, kaže sve sam uradila kako ste tražili, vakcinisala se, držala razmak...
Jbg, kad ljude ozrače iz svemira imaju slične simptome.
.....................................................................................................................
Uf, ne smemo se ni šaliti , osnivaju policiju za borbu protiv lažnih vesti.

naravno da moraju da se pridržavaju propisa. žao mi je te amerikanke ko čoveka jer se dugo spremala. A nije ona jedina.
Za razliku od nje, jedan njihov olimpijski plivač nije hteo ništa da rizikuje pa ni da dobije vakcinu kad je u naponu snage. Eno ga još je tamo, ništa mu nije.
Možda je prebrodio koronu,a nije ni znao.

A kako da se zaraze kad su svi radili test na ulazu i pokazali da su vakcinisani,isto tako sad na olimpijadi 140 njih zarazeno,KAKO kad nisu u zemlju mogli da udju nevakcinisani i opet im radise testove
Ti testovi su problem.
Ne znam kako funkcionišu ali nisu pouzdani ni malo.
Ja bih samo potrvde o vakcinama prihvatao

Back