Koliko se ljudi zarazilo koronom na EXIT festivalu?

Nešto ne primećujem u vestima podatak koliko se ljudi od onih 42.000 posetilaca EXIT festivala zarazilo koronom? Mahom su bili bez maske a vreme inkubacije ovog novog Delta soja je samo 4-5 dana. Do sad su trebali svi nevakcinisani da pocrkaju?
To je bilo pre 3 nedelje...ko je zakačio već je odbolovao. Znači ništa drastično.

ti si ko stvoren za ovaj naš forum
не знам ко ти даде то модераторско место... да није можда нека масонска ложа?
доста њесра су направили, па још и лика попут тебе ту са ставе???

не да запрашују него редовно сваки месец, са пикапова и пољ. авиона!

не знам ко ти даде то модераторско место... да није можда нека масонска ложа?
доста њесра су направили, па још и лика попут тебе ту са ставе???

не да запрашују него редовно сваки месец, са пикапова и пољ. авиона!
mislis da mi tako lako odajemo tajne?

Nešto ne primećujem u vestima podatak koliko se ljudi od onih 42.000 posetilaca EXIT festivala zarazilo koronom? Mahom su bili bez maske a vreme inkubacije ovog novog Delta soja je samo 4-5 dana. Do sad su trebali svi nevakcinisani da pocrkaju?
Slusao vesti nekoliko dana posle Egzita i javili da nema ni jednog prijavljenog zaraženog na Egzitu.RTV tako prenela.

A kako da se zaraze kad su svi radili test na ulazu i pokazali da su vakcinisani,isto tako sad na olimpijadi 140 njih zarazeno,KAKO kad nisu u zemlju mogli da udju nevakcinisani i opet im radise testove
Gledao sam kako jedna amerikanka plače jer su je vratili sa olimpijade, kaže sve sam uradila kako ste tražili, vakcinisala se, držala razmak...

Back