Zanimljivo je da na posao čekamo u proseku 4 godine, a za manje od 1 godine možete steći praktične IT veštine za neki od traženih poslova budućnosti koji nude mogućnost brzog zaposlenja i dobre zarade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
немају сви људи интелигенцију за такво штоZanimljivo je da na posao čekamo u proseku 4 godine, a za manje od 1 godine možete steći praktične IT veštine za neki od traženih poslova budućnosti koji nude mogućnost brzog zaposlenja i dobre zarade.
немају сви људи интелигенцију за такво што
Zanimljivo je da na posao čekamo u proseku 4 godine, a za manje od 1 godine možete steći praktične IT veštine za neki od traženih poslova budućnosti koji nude mogućnost brzog zaposlenja i dobre zarade.
Jadan taj ko ceka 4 godine![]()
ja znam neke po ceo zivot na birou nikad im nisu ponudli posaoZanimljivo je da na posao čekamo u proseku 4 godine, a za manje od 1 godine možete steći praktične IT veštine za neki od traženih poslova budućnosti koji nude mogućnost brzog zaposlenja i dobre zarade.
ja znam neke po ceo zivot na birou nikad im nisu ponudli posao
ja znam neke po ceo zivot na birou nikad im nisu ponudli posao
Problem je i to što čovek, kad ne radi, često i veoma brzo padne u depresiju, pa više i ne traži posao, ne zato što je nesposoban, nego postane nesiguran. Neko pošalje 1000 puta CV i obavi preko 100 razgovora za posao, pa ako ga i ne dobije, ne odustaje i ne demotiviše se, a neki posle prvog neuspeha odustaju jer izgube samopouzdanje. To bi trebali da reše ovi sa Biroa, da pruže mentalnu podršku nezaposlenima, a ne da prave frku nezaposlenom ako na tačno određeni dan ne dođu do njih, da im upišu svojeručno da su se "javili na Biro", jer ako to ne učine, gube pravi na mizeriju od nadoknade za nezaposlenost (oni koji je primaju), kao i gomilu drugih pretnji i zastrašivanja.
Dva poslednja radna mesta na koje sam poslala CV, strane kompanije, u oba slucaja obzirom na moje kvalifikacije, i iskusto potpuno odgovaraju mom CV. U oba skucaja dva dana nakon zavrsetka konkursa vec je primljena osoba. Jednostavno oglase daju da zadovolje formu kod stranca, a vec su ugurali nekog svog u ekipu. I?
greska je ta sto nema veze i vezice i ne da bulju za posoAko je neko na biroutoliko vremena i čekao da mu nešto padne sa neba tu je neka debela greška.Kakva greška jedino on zna.
to sa cvijem i trazenjem posla,ambicijama je smejurija,sta u cvu moze neko da napise ko zavrsi fax za 25-30god,nista,10 god idu na fon jedna je domacica druga radi u turistickoj agenciji,to je mogla i sa srednjom turisticko ugostiteljskom,ako kojim slucajem odu na razgovor sve se svodi na licni utisak i koliko si namazan da pokazes fejk samopouzdanje i da ti nije frka za posao,a svakom je,ako ima iole srece da preko veze negde upadne nije potrebna trunka znanja,u svakom slucaju demoralise drustvo na svakom koraku i spasen je samo onaj koji ogugla i ne ide glavom kroz zid,teze padne sto matorci koji nisu prosetali gradom 20 god seru kako ima posla za onog koji oce da radiProblem je i to što čovek, kad ne radi, često i veoma brzo padne u depresiju, pa više i ne traži posao, ne zato što je nesposoban, nego postane nesiguran. Neko pošalje 1000 puta CV i obavi preko 100 razgovora za posao, pa ako ga i ne dobije, ne odustaje i ne demotiviše se, a neki posle prvog neuspeha odustaju jer izgube samopouzdanje. To bi trebali da reše ovi sa Biroa, da pruže mentalnu podršku nezaposlenima, a ne da prave frku nezaposlenom ako na tačno određeni dan ne dođu do njih, da im upišu svojeručno da su se "javili na Biro", jer ako to ne učine, gube pravi na mizeriju od nadoknade za nezaposlenost (oni koji je primaju), kao i gomilu drugih pretnji i zastrašivanja.
greska je ta sto nema veze i vezice i ne da bulju za poso
ne fine su te ambicije usavrsavanja i individualnog napretka ,koje vuku ka samostalnosti a ne ka trazenju posla uz vece mogucnosti,to je upravo kontra od trazenja posla jer su ljudi shvatili da od toga nema nista,pa kao ajmo na selo nesto da radimo probamo sami da stvorimo,u gradu se sve svodi na trgovinu i ugostiteljstvo,sve ostalo je prslo i nesigurno
sticanje IT vestina nije besplatno. bilo je za vreme Tita, ali oni koji su se skolovali besplatno, sad traze pare od studenata, umesto da traze od osnivaca univerziteta, drzave.
mene nisu ni hteli da prijave na biro rada dok se ne ispisem sa fakulteta, sto bi me kostalo u to vreme 150 evra ili maraka, zaboravih.
mnogi fakulteti su profitabilni ali ako nisi iz BGD, treba sve da platis, pored skolarine, a bez posla to nije moguce.
tacno je da sve ide preko veze, to je sustina, da deca naslede status roditelja u drustvu, bez obzira na obrazovanje, i sa diplomom faksa ostaces nezaposlen i naslediti nizi status svojih roditelja ako oni nemaju debele veze. to je ostatak feudalizma u kapitalizmu. mi smo obavili tranziciju od 1992 i sad vidimo posledice. vratili smo se iz socijalizma u srednji vek. to sto postoji 2% veoma trazenih zanimanja i dobro placenih, je zamajavanje naroda, ne moze ceo narod da se bavi IT strukom i da udje u tih 2%. drustvo je naopako organizovano, a da bi se to promenilo ljudi moraju da izadju na ulice, sto nece. i tako kukaju i prodje zivot i to je to. kukali su 1992 kukali su 1999 kukali su 2008 i kukaju i danas. primitivni ljudi se bore, civilizovani kukaju. ponekad je bolje biti manje civilizovan i krenuti u borbu.