gost 444588
Domaćin
- Poruka
- 4.830
Ponuđeni odgovori su:
a) 7 h
b) 11 h i
c) 15 h.
Dati odgovor sa obrazloženjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1544602
Ponuđeni odgovori su:
a) 7 h
b) 11 h i
c) 15 h.
Dati odgovor sa obrazloženjem.
Ne mora da bude pre 7 h. Zimsko vreme je, sviće kasnije.Ja bih pre rekao da je pre 7h, odnosno rano ujutru, jer su još uvek upaljena ulična svetla,a vidno je napolju![]()
Daj nesto teze.
Svi znamo da je 7.
ali samo ja pravilan, ostali izmisljali neke skolske autobuse i upaljene svetiljke, mislim bupnuli pa uboliDakle, svi ste dali tačan odgovor.
Jeste 7 h.
Upravo je svanulo i senka od drveća i objekata je dugačka, pada sa istoka prema zapadu.
Dobro, i upaljene ulične svetiljke (uz dugačku senku, kao obaveznuali samo ja pravilan, ostali izmisljali neke skolske autobuse i upaljene svetiljke, mislim bupnuli pa uboli
mislim da se zna
![]()
E pa, 13 h nije ponuđeno kao odgovor.Zavisi u kojoj vremenskoj zoni... negde je 7h, negde je 13h
Meni je nejasno da jedini tačan odgovor nisu ponudili.E pa, 13 h nije ponuđeno kao odgovor.![]()
dozvoli ono nisu upaljene svetiljke nego obljesak stakla na jutarnjem suncuDobro, i upaljene ulične svetiljke (uz dugačku senku, kao obaveznu) imaju smisla kao odgovor, jer je zimsko vreme, i ulične svetiljke se isključuju kasnije.
![]()
da nas zbune.Meni je nejasno da jedini tačan odgovor nisu ponudili.
dozvoli ono nisu upaljene svetiljke nego obljesak stakla na jutarnjem suncu![]()
Meni je nejasno da jedini tačan odgovor nisu ponudili.
Mislim da se iza svega ovoga krije CIA. Imam i dokaze.'Aj' da razvijamo teorije zavere! Pa je l' ovo pdf "Verovali ili ne" ili nije.![]()