...da mogu na miru da zaspim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li dobro?
Pravi Jevreji imaju jedan poseban način pozdravljanja između sebe, kad se pitaju kao mi ''Kako si?'', ''Šta radiš?'', oni su za to ustalili izraz: ''Kakav je tvoj mir?''
Na srpskom je to pitanje malo rogobatno, ali svejedno, kakav je tvoj mir?![]()
Meni 10 soma €
Srce za prvu rečenicu, ovo je i moja parola! Stanovnik sveta, hej, kakvo divno zvanje!nisam jevrej, ja sam stanovnik sveta
Srce za prvu rečenicu, ovo je i moja parola! Stanovnik sveta, hej, kakvo divno zvanje!
Za ovo potonje ne navijam...haos je dijametralno različit od čovekove prirode, protiv haosa se treba boriti unutra... a napolju... hmmm... napolju treba zadržati neutralnost do daljnjeg.
Prilično mogu, kao i svako što može.haos je ovo društvo...možeš li ga izbeći ?![]()
Prilično mogu, kao i svako što može.
Sklanjati se, imati svoj neki mikrosistem u kome nema haosa, povezivati se i družiti se sa ljudima koji imaju isti sistem vrednosti...
Prvo sistem vrednosti mora da se izgradi-sam protiv svih, sam!
Definitivno može, u ovom državnom sistemu i dalje može da se diše i radi za sebe i budućnost.
Treba iskoristiti to što ovaj naš državni sistem pruža i posvetiti se tome da izađemo iz haosa što više, a idealno bi bilo potpuno.
@Patos iznad plafona ,
Ne potpuno, ali i na tome se radi.
Ne možeš bez interneta, struje, telefona; Imam ponešto svoje za goli život, ali znam da je zanemarljivo još uvek.
Zavisiš od sistema u najgrubljem smislu te reči za neko normalno funkcionisanje, ali ne moraš da se družiš sa budalama, da učestvuješ sa njima u stvaranju haosa i da im dopuštaš da ti unose haos u tvoj privatni život.
I ne verujem da niko ne razmišlja o tome i da se niko ne trudi da pronađe dovoljno dobre alternative čak i za ovo što sam nabrojala u svoju zavisnost od sistema.
Biće, ima, može.
Tako je!haos nisu stvorile budale, nego GA(?) one održavaju
Tako je!
Ipak, svojim ličnim primerom možeš da zainteresuješ ljude za nešto dobro, nemoj da se nadaš da će to biti masa ljudi...
Ne sme da bude izgovor to što niko u okruženju ne živi pravilno za to što mi odlučimo da im se pridružimo ili ne.
Pravi povod je savest, razgraničavanje toga gde želimo da pripadamo, ko nam je autoritet, uzor, tihi glasić razuma.
Kad si sam, i šapat čuješ jasno.
Treba dati sebi šansu da čujemo, vidimo, pročitamo i nešto mimo tog haosa koji nam se servira!
Šta je za tebe konkretno nepravda?Nepravda danas, nepravda ovih dana, nepravda iz detinjstva, nepravda sa kojom se rveš?koliko čujemo i reagujemo na svu napravdu ?
ko ima savest a ko ne ?