Koliko roditelja bi izdrzali zakon

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.420
Prosli put su mi ekspresno zatvorili temu.
Jednom ekspresno izbrisali poruku.
E kao sto I treba , sacekao sam vreme kad imamo u 2 dana , 2 pozara , 4 mrtva deteta , oba puta totalno nesavesni roditelji, a da nismo ni pipnuli mentalno nasilje roditelja nad decom.
Dakle, osim apela koji danas sa medija non stop stize " muskarci placate alimentaciju",koji broj roditelja bi ispunio zakonsku obavezu.

Prosli put su mi ekspresno zatvorili temu.
Jednom ekspresno izbrisali poruku.
E kao sto I treba , sacekao sam vreme kad imamo u 2 dana , 2 pozara , 4 mrtva deteta , oba puta totalno nesavesni roditelji, a da nismo ni pipnuli mentalno nasilje roditelja nad decom.
Dakle, osim apela koji danas sa medija non stop stize " muskarci placate alimentaciju",koji broj roditelja bi ispunio zakonsku obavezu.
Sve što sam mogao , uradio sam. Danas su samostalni i ljudi su što je najbitnije.

Da vidimo sta je sve moguce danas.
Moguce je izuzetno glupu osobu nauciti da bude naucni radnik , doktor nauka , jer se duze vremena koristi pedagoski metod za usvajanje naucnog metoda za decu I odrasle , a potrebne cinjenice nabuba kao svako drugi.
Ako od pajsera mozemo napraviti naucnog radnika , strucnjaka par ekselans, mozemo I od pajsera napraviti odgovornog roditelja.

Nije tacno. Upravo takvo razmisljanje kao tvoje je osnov za ogromne probleme u sredinama kao srbija.
Kako bre nije tačno, otkud tebi podaci da se ovo desilo samo nesavesnim roditeljima ? Jadni ljudi sušili veš , mlad bračni par, gde je tu nesavesnost?. Možeš li ti predvideti u svakom tenutku šta se može desiti ? Ja sam oko mojih letela i samo u njih gledala pa je bilo i polomljenih ruku i razbijenih glava. I sebe smatram veoma savesnim roditeljem.

Ako podjemo od definicije roditeljstva iz Porodičnog zakona koji kaže da roditeljstvo samo postoji u meri u koji je potrebno zaštititi prava, interese i ličnost deteta, onda tvoja tvrdnja ima smisla. Roditelji su nesavesni. Medjutim, zakon ne uzima u obzir život i okolnosti koje nas okružuju. Znaš koliko slučajnih okolnosti može da se desi i da deca nastradaju. Npr.otme se majci iz ruku i ode pod autobus...Nema potrebe da mi nju krivimo, ne može ona da živi više sama sa sobom...Nije bila nesavesna, jednostavno je život bio takav.

Ok balkanci......\Balkan po starom....
Ima li onih koji misle da ne treba tako gledati na stvari i razumeti da se dete otme iz ruku ili da uopste zeli da se otme iz ruku roditelju blizu asfalta?
Ima li onih koji misle da je opasno i po sebe samog susiti ves na resetkama infracrvene grejalice?
Nema.....ok....

E vidite a ja bih posle izlecenja ovog prezivelog i njegovu zenu oterao na robiju po 10 godina....ne steti, a mozda koristi nekome....

Imaš mladih i neiskusnih, ne možeš ih izjednačavati sa nesavesnima .Čak se i iskusnim roditeljima dešavaju nesreće, na žalost. Ovim roditeljima nema teže kazne nego što je pogibija dece, tako da je glupo pisati o teranju na robiju jadne ljude .

Back