Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Joj, Vendi i slične nisam uzimala u razmatranje ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, o tome je reč.
(Tema je otvorena povodom diskusije na jednom drugom pdf)
Ne mogu baš precizno da definišem "droljast stajling". Nešto što je napadno, neumereno, na izvolte?
Iako sam žena, mislim da žena treba da poseduje izvresnu izazovnost - shodno prilici.
Ali rekoh - nemam pojma. I rest my case.
Da menjam avatar?
![]()
Ne bre, taman poslaTi si dala pečat svom avataru, oživela ga, a to je najvažnije.
Izvini ako je delovalo kao da je tebi upućeno. Nije mi bilo ni na kraj pameti.
Teska pitanja postavljas...
kakvi bre reflektori![]()
ono je tetkasto.![]()
Ja ne razumem sta podrazumevas pod tim?reflektor, bandera, stub, kolac, buzdovan...
Žemske, da prostiš jako dobro izgledaju. Većinom. A kad se previše trude, ondak izgledaju kao drolje.
I sad, šta nam to određuje šta je droljasto, a šta jednostavno erotično?
Ja nekako imam utisak da je to od reflektora. Ako ima više od dva reflektora nema senki - nema tajne. Ostane samo no što imaju sve. Neke više, neke manje, a nama se razbije iluzija da je to što je sakriveno nešto što nema ni jena.
I agree.cini je to sto ide na vise strana pa ko vise ponudi
reflektor, bandera, stub, kolac, buzdovan... crna devojko ti nista ne znas
to droljasto ne znam![]()
Ja ne razumem sta podrazumevas pod tim?
Jelenu Karleusu postujem,zena radi i zaradjuje,ja sam u "hop "zonu oblacenja bratee sine cale si keeve mi jee" kako bi vi rekli a ona mi je fenomenalna i ume da nosi to sto obuce.
Vendi na zalost bas droljasto deluje,Amela isto-prenaglasile su sve i eto.
Sve je ok. dok se ne pretera.
A muski uvek nadju zamerku,ja bez sminke,hop fazon-tike,duksevi,treše sam "klosarka" a napucana devojka odmah je "drolja" ali se opet okrenu da vide.