Koliko reflektora čini jednu drolju

Jeste, o tome je reč.
(Tema je otvorena povodom diskusije na jednom drugom pdf)

Ne mogu baš precizno da definišem "droljast stajling". Nešto što je napadno, neumereno, na izvolte?
Iako sam žena, mislim da žena treba da poseduje izvresnu izazovnost - shodno prilici.

Ali rekoh - nemam pojma. I rest my case.

Nema univerzalnog odgovora.

I ovde gde smo prikriveni anonimnošću , iza avatara ili bez njih neko deluje izazovno, a neko jeftino . U realu je to još izraženije :)

reflektor, bandera, stub, kolac, buzdovan...
Ja ne razumem sta podrazumevas pod tim?
Jelenu Karleusu postujem,zena radi i zaradjuje,ja sam u "hop "zonu oblacenja bratee sine cale si keeve mi jee" kako bi vi rekli a ona mi je fenomenalna i ume da nosi to sto obuce.
Vendi na zalost bas droljasto deluje,Amela isto-prenaglasile su sve i eto.
Sve je ok. dok se ne pretera. z:lol:

A muski uvek nadju zamerku,ja bez sminke,hop fazon-tike,duksevi,treše sam "klosarka" a napucana devojka odmah je "drolja" ali se opet okrenu da vide.

Poslednja izmena:
Tema nije o izgledu jer navedeno je da sve devojke dobro izgledaju. Vec o klasifikaciji. Jedan reflektor ili vise od dva.... pretpostavka je da je sijalica prevazidjena kada se prestalo plasiti mraka.

Garderoba je od sekundarnog znacaja, nije prepreka senama. Tebi Vendi moze delovati droljasto, nekom drugom ne.

Žemske, da prostiš jako dobro izgledaju. Većinom. A kad se previše trude, ondak izgledaju kao drolje.
I sad, šta nam to određuje šta je droljasto, a šta jednostavno erotično?

Ja nekako imam utisak da je to od reflektora. Ako ima više od dva reflektora nema senki - nema tajne. Ostane samo no što imaju sve. Neke više, neke manje, a nama se razbije iluzija da je to što je sakriveno nešto što nema ni jena.

to droljasto ne znam :sad2:

Dobro da ne saznaš...
Kad sam bio momak,sestra od tadašnjeg najboljeg drugara mi se poverila...
Krenula je da osvaja matorce i od toga izvlači priličnu materijalnu korist...
Najgore joj bilo što se i zaljubila u jednog od njih,a on je više nije mogao
shvatiti kao normalnu devojku u koju bi mogao imati poverenja...
Odveo sam je u kafanu na lumperajku...
Sledećeg dana mi rekla da to nije rešenje,ako ne bude lumpovala svako veče...
Godinu dana se zlopatila i onda se udala za sasvim nekog drugog...Dosta kasnije mi
je rekla da su joj tih godinu dana najružnije vreme u životu...Jedva je prebolela
tog matorca i rešila se loših navika...

Ja ne razumem sta podrazumevas pod tim?
Jelenu Karleusu postujem,zena radi i zaradjuje,ja sam u "hop "zonu oblacenja bratee sine cale si keeve mi jee" kako bi vi rekli a ona mi je fenomenalna i ume da nosi to sto obuce.
Vendi na zalost bas droljasto deluje,Amela isto-prenaglasile su sve i eto.
Sve je ok. dok se ne pretera. z:lol:

A muski uvek nadju zamerku,ja bez sminke,hop fazon-tike,duksevi,treše sam "klosarka" a napucana devojka odmah je "drolja" ali se opet okrenu da vide.

Ko kaze da je takva devojka klosarka, takve su najzanimljivije :D Moja devojka je u tom fazonu, da ne pricam da obozava bratove dukserice :P

Back