Koliko reflektora čini jednu drolju

gost 133940

Elita
Poruka
23.648
Žemske, da prostiš jako dobro izgledaju. Većinom. A kad se previše trude, ondak izgledaju kao drolje.
I sad, šta nam to određuje šta je droljasto, a šta jednostavno erotično?
Ja nekako imam utisak da je to od reflektora. Ako ima više od dva reflektora nema senki - nema tajne. Ostane samo no što imaju sve. Neke više, neke manje, a nama se razbije iluzija da je to što je sakriveno nešto što nema ni jena.

A možda ja nisam u pravu. :kafa:

Žemske, da prostiš jako dobro izgledaju. Većinom. A kad se previše trude, ondak izgledaju kao drolje.
Ja nekako imam utisak da je to od reflektora. Ako ima više od dva reflektora nema senki - nema tajne. Ostane samo no što imaju sve. Neke više, neke manje, a nama se razbije iluzija da je to što je sakriveno nešto što nema ni jena.

Decentno sminkanje treba da se uci ali nazalost, mnoge rade po motu "sto vise to bolje" preko dana isto kao u vecernjim izlascima.. to ne ide.. a i parfemisanje tj. izbor individualnog parfema i izbor garderobe treba da se obrati velika paznja... za svaku priliku nesto odredjeno.:manikir:

Teska pitanja postavljas... :sad2:

kakvi bre reflektori :neutral:

Decentno sminkanje treba da se uci ali nazalost, mnoge rade po motu "sto vise to bolje" preko dana isto kao u vecernjim izlascima.. to ne ide.. a i parfemisanje tj. izbor individualnog parfema i izbor garderobe treba da se obrati velika paznja... za svaku priliku nesto odredjeno.:manikir:

A sto se vi, zenske, opterecujete toliko garderobom i sminkom. Pa najlepse ste jednostavno obucene i sa malo ili bez sminke. Bar je meni privlacnije tako.

Ja to ne rekoh, koliko vidim napisao sam jednostavno obucene. Nesto ovakvo za vecernje izlaske

2.jpg

umesto kica koju gledam svaki dan. Svakako mi ne smeta da gledam prekratke haljine, ali opet objektivno gledano nije lepo toliko. A preko dana majcice, dukserice i farmerixe. Iskreno vise su mi seksi i lepse farmerice nego utegnute helanke koje devojke oblace da privuku paznju. Sto se sminke tice previse je devojaka kojima kada bih opalio samar izazvao gusenhe puderom. Priridna lepota je najlepsa. Zaista mi nije jasan ovaj napad, ali ajde.

Nisu neophodni reflektori da bi neko izgledao jeftino. Ima mnogo takvih na ulici. I pod ovim jeftino uopšte ne podrazumevam jeftinu garderobu.

Problem nastaje kad mlada i lepa devojka sebe vidi i prezentuje isključivo preko Pink kulture kojom se napaja. Nesvesna da njeni idoli Ceca, JK i druge "dive" tu garderobu i šminku nose za scenski nastup, a da su one krenule na faks ili posao u 9h ujutro.Prepečena od solarijuma, nesvesna da će zbog toga da se zbrčka za koju godinu, sa slojem nutele na licu , napucane garderobe koja ne ostavlja ni malo mašti na volju , ona ne intrigira , već izaziva osećaj mučnine.

Devojka ili žena pre svega mora da gradi svoju ličnost, a onda će da se ispolji i stil oblačenja koji će to propratiti na pravi način. Svaki obrnut proces vodi u propast.

Priznajem, nemam pojma.
Ovo je nekako muška tema.

Poznavala sam bračni par, i muž je stalno insistirao na ženinoj neupadljivosti. Te da ne maže nokte, te da se ne šminka, te da ne bude "upadljiva" ... jer mu je bila lepša "prirodna".
Udovoljavala je njegovom ukusu sve dok u restoranu nije, ugledavši jednu prilično napadnu devojku ("neprirodnu" i izazovno obučenu), uzviknuo: "Eto, ovako treba da izgleda žensko!"

Priznajem, nemam pojma.
Ovo je nekako muška tema.

Poznavala sam bračni par, i muž je stalno insistirao na ženinoj neupadljivosti. Te da ne maže nokte, te da se ne šminka, te da ne bude "upadljiva" ... jer mu je bila lepša "prirodna".
Udovoljavala je njegovom ukusu sve dok u restoranu nije, ugledavši jednu prilično napadnu devojku ("neprirodnu" i izazovno obučenu), uzviknuo: "Eto, ovako treba da izgleda žensko!"

Taj je možda bolesno ljubomoran i nesiguran u sebe.

Koliko sam ja shvatila temu nije reč o zapuštenim i doteranim ženama, već o ženama koje imaju droljast stajling :lol:

Taj je možda bolesno ljubomoran i nesiguran u sebe.

Koliko sam ja shvatila temu nije reč o zapuštenim i doteranim ženama, već o ženama koje imaju droljast stajling :lol:

Jeste, o tome je reč.
(Tema je otvorena povodom diskusije na jednom drugom pdf)

Ne mogu baš precizno da definišem "droljast stajling". Nešto što je napadno, neumereno, na izvolte?
Iako sam žena, mislim da žena treba da poseduje izvresnu izazovnost - shodno prilici.

Ali rekoh - nemam pojma. I rest my case.

Back