FLORENA
Aktivan član
- Poruka
- 1.153
Radim ko drakstor 24h
Od8-13h cuvam unuku a posle mamu.
A kod dragog sam zavrsila sa poslom
Dobila sam otkaz
Od8-13h cuvam unuku a posle mamu.
A kod dragog sam zavrsila sa poslom

Dobila sam otkaz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me dakle koliko se vi sa vasim supruznikom dnevno ne vidite? Dakle koliko vas razdvaja posao, karijera , radno vreme vremenski svaki dan?
Zanima me dakle koliko se vi sa vasim supruznikom dnevno ne vidite? Dakle koliko vas razdvaja posao, karijera , radno vreme vremenski svaki dan?
radim 6 sati dnevno, muza vidim ceo dan...radimo zajedno...dobro ja izadjem ranije 3 sata taman da mu sve spremim, ocistim, skuvam rucak i da ga toplo ceka na stolu...............................................
Moj muž bi te ženio da je ranije znao da postojiš...![]()
I moj
Kad sam pocela da cuvam unuku po ceo dan on nasao drugu
E ona mu postavlja i bedinira
NJene reci su - "ljubav na usta ulazi"![]()
Radim kao dragstorOd 10 do 18 na poslu, a prije toga i poslije toga kucne poslove
![]()
pa osim sto zene rade sve kucne poslove, zene nisu prirodno predodredjene za rad koliko i muskarci...nemojte pogresno da me shvatite....ali ljudima opada produktivnost kada su fisicki iscrpljeni...posto su zene fizicki slabije od muskaraca, onda se brze iscrpe, i postanu dekoncentrisane...
to je razlog sto postoji muski i zenski sah...
dok sam bila na faksu bila ssam izuzetno produktivna, jer sam svoje vreme organizovala kako mi odgovara, kako se osecam...i bila sam top student..na poslu sam uvek primecivala kako uopste nemam toliko energije..zasto?
pa od sedenja 10 sati dnevno....
ovde s en epominju stresovi, ni problemi...samo se radi o fizickoj prirodnoj predodredjenosti...
Ne slazem se sa tobom da su zene"fizicki"slabije
Mozda ne mogu sa njima da obaraju ruku ili da dizu tegove
Ali zene su mnogo jace od muskaraca.
Po ceo dan su mobilne: posao,kuca,pranje,kuvanje,peglanje,deca ,uvece i muz
90posto muskaraca se us..e od straha kad vidi iglu ili krv ako je njima namenjeno
Jedino sto zene vole da se malo femkaju ne bi li muski rod malo na njih
obratio paznju.
Ali svaka je sposobna da izadje na kraj sa svakakvim glupostima
Zilave smo mi zene.Tesko nas je potamaniti ili bez nas ziveti![]()