- Poruka
- 26.178
Kažu da je sarma najbolja kada se 9. put podgreje. 
Koliko puta podgrevate sarmu i da li dočeka barem 3. podgrevanje?

Koliko puta podgrevate sarmu i da li dočeka barem 3. podgrevanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to možeš kada jedeš sam. Ako nas ima više ili dolaze gosti ne možeš podgrejati deo jer ne znaš koliko će pojesti.Sto ne grejati samo kooliko se jede
2 podgrevanja + originalan dan je maks koliko bih mogao da jedem u nizu.Koliko puta podgrevate sarmu i da li dočeka barem 3. podgrevanje?
A imaš ti papir?sta da je jedem devet dana si normalna?![]()
dijagnozu jos nemam ali je ociglednaA imaš ti papir?
a sta ako ti se jede jos jedna sarmica pride kad zavrsis?podgrevam samo onoliko koliko ću tad da pojedem.
Ništa bez papira. Ne izvlači se na dijagnozudijagnozu jos nemam ali je ocigledna![]()
E to se i ja pitam!a sta ako ti se jede jos jedna sarmica pride kad zavrsis?
Zato stavim uvek malo više.a sta ako ti se jede jos jedna sarmica pride kad zavrsis?
Ovo poslednje je presudno!pinokina napravi loncinu i mirna joj kuca narednih 10 dana za jelo, moze da se manikira, pediklira i svrcka po gradu![]()
Jedan moj ortak hteo da se ispovraća kad me video kako jedem sarmu direktno iz frižidera za doručak. Tek sam oči bio otvorioE to se i ja pitam!
Mada, ja sarmu mogu i hladnu da jedem.
slabo jedem hleb..obicno samo sendvic za veceru..90% ruckovajedem bez hleba.Ništa bez papira. Ne izvlači se na dijagnozu
A prilog uz sarmu?
Proja ili nešto drugo? Najviše volim svež domaći hleb ili pogaču.
u kom kraju zivis?Ovo poslednje je presudno!
Ne, ne pravim nikada velike količine. 2 dana i dosta. Retko zamrznem, višak podelim po komšiluku.![]()
Jeo sam zamrznute sarme, nemam zamerke. Ko nove.Ovo poslednje je presudno!
Ne, ne pravim nikada velike količine. 2 dana i dosta. Retko zamrznem, višak podelim po komšiluku.![]()
Ništa bez foto dokaza.ja slabo jedem hleb..obicno amo sendvic za veceru..90% ruckovajedem bez hleba.
tako i sarmu.
ima pirinca u njoj..sta ce mi hleb..
kad rekoh pirinac..sto sam juce napravio super pirinac..pomesao sam pirinac, zaledjeno frikom djuvec povrce, zacine i ubacio lignje i sto je bilo mljac..posle kuvanja sam zapekao u arifryeru..mljac![]()
jel ga kuvaš u loncu za pirinaDŽ il kako?kad rekoh pirinac..sto sam juce napravio super pirinac..pomesao sam pirinac, zaledjeno frikom djuvec povrce, zacine i ubacio lignje i sto je bilo mljac..posle kuvanja sam zapekao u arifryeru..mljac![]()
Kažu da je sarma najbolja kada se 9. put podgreje.![]()
da..prvo skuvano u loncu sve zajendo i onda posle prebaceno u airfryer da se zapece.jel ga kuvaš u loncu za pirinaDŽ il kako?
Kao onaj za pranje veša.
Tko bi stigao toliko daleko?
Jedino da kuham za čiju količinu treba lonac od 50 litara.
nista ne valaj jesti hladno..ja podgrevam bukvalno sve sta jedemE to se i ja pitam!
Mada, ja sarmu mogu i hladnu da jedem.